Η Kerry λανσάρει τη σειρά τυριών φυτικής προέλευσης με Pure Brand – vegconomist

Κέρι εισήγαγε μια νέα σειρά φυτικών προϊόντων τυριού με την επωνυμία Pure με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο, η οποία στο παρελθόν προσέφερε μόνο αλείμματα χωρίς γαλακτοκομικά προϊόντα από την ίδρυσή της το 1994.

Περιγραφόμενο ως «κρεμώδες και ευέλικτο», το τυρί είναι φτιαγμένο από λάδι καρύδας και διατίθεται σε τρεις ποικιλίες – Block, τριμμένο και σε φέτες. Στο Instagram, ο Pure είπε ότι το τυρί είναι “Εξαιρετική προσθήκη για κάθε γεύμα και ιδιαίτερα καλή όταν λιώσει πάνω σε τυρί Mac ‘n’».

Τα νέα προϊόντα είναι πλέον διαθέσιμα στο Sainsbury’s και σύντομα θα κυκλοφορήσουν και σε άλλους μεγάλους λιανοπωλητές.

© Kerry/Pure

Γαλακτοκομικά εναλλακτικά της Kerry

Αν και η Kerry πούλησε την επιχείρηση κρεάτων και γευμάτων πέρυσι, διατήρησε τα Dairy Consumer Foods, μια κατηγορία που περιλαμβάνει εναλλακτικά γαλακτοκομικά προϊόντα, όπως τα Pure προϊόντα. Η εταιρεία κυκλοφόρησε πρόσφατα φέτες τυριού vegan για σέρβις τροφίμων με την επωνυμία Kerrymaid και παράγει επίσης το φυτικό τυρί που χρησιμοποιεί η McDonalds UK στο μπιφτέκι McPlant.

Επιπλέον, η Kerry προσφέρει λειτουργικές λύσεις για επωνυμίες που αναπτύσσουν τις δικές τους εναλλακτικές λύσεις γαλακτοκομικών προϊόντων και έχει λανσάρει μια εικονική εργαλειοθήκη για τους παραγωγούς εναλλακτικών γαλακτοκομικών προϊόντων.

“Το νεο μας [Pure] Η γκάμα είναι μια φυσική προσθήκη στον υπάρχοντα αγωγό μας και έχει παραχθεί ως απάντηση στην αυξανόμενη ζήτηση για προϊόντα φυτικής προέλευσης από καταναλωτές που θέλουν να μειώσουν την κατανάλωση γαλακτοκομικών ή να διακόψουν εντελώς τα γαλακτοκομικά προϊόντα», είπε η διευθύντρια μάρκετινγκ της Kerry, Sarah Davies. Ο Μπακάλης. «Ως μια από τις πιο γνωστές μάρκες στην κατηγορία με πιστή βάση καταναλωτών, είμαστε ενθουσιασμένοι που επεκτείνουμε τη γκάμα της Pure και προσφέρουμε μια νέα οικονομικά προσιτή και πιο υγιεινή εναλλακτική λύση στα γαλακτοκομικά.»

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *