Το Beyond Burger and Sausage θα κυκλοφορήσει στο Morrisons καθώς σχεδόν οι μισοί Βρετανοί μειώνουν τα ζωικά προϊόντα – vegconomist

Πέρα από το κρέας ανακοίνωσε ότι το Beyond Burger and Sausage με βάση τα φυτά κυκλοφορεί στη βρετανική αλυσίδα σούπερ μάρκετ Morrisons.

Η Morrisons είναι ο πέμπτος μεγάλος λιανοπωλητής στο Ηνωμένο Βασίλειο που διαθέτει τα προϊόντα, μετά τις Tesco, Sainsbury’s, Asda και Waitrose. Η Beyond ισχυρίζεται ότι έχει τώρα την ισχυρότερη αύξηση πωλήσεων από οποιαδήποτε άλλη μάρκα κρέατος φυτικής προέλευσης στη χώρα, τόσο στην κατηγορία των διατηρημένων με απλή ψύξη όσο και στις κατεψυγμένες κατηγορίες.

“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συστήσουμε το Beyond Meat στους πελάτες της Morrisons”

Η εταιρεία λέει ότι παρέχει μια πιο βιώσιμη εναλλακτική λύση στο κρέας για τις εκτιμώμενες 46% των ενηλίκων του Ηνωμένου Βασιλείου επιδιώκουν να μειώσουν την πρόσληψη ζωικών προϊόντων. Σύμφωνα με έρευνα, η κατασκευή του Beyond Burger χρησιμοποιεί 99% λιγότερο νερό και παράγει 90% λιγότερες εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου σε σχέση με την παραγωγή ενός συγκρίσιμου μεγέθους μπιφτέκι βοείου κρέατος.

Beyond Meat στο Ηνωμένο Βασίλειο

Η Beyond Meat κυκλοφόρησε αρχικά στο Ηνωμένο Βασίλειο το 2018, αποκτώντας μια εισαγωγή στην Tesco και στη συνέχεια σε άλλους λιανοπωλητές όπως η Ocado. Πέρυσι, η μάρκα ανακοίνωσε μια τεράστια επέκταση λιανικής στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ευρώπη, εισάγοντας 450 νέα καταστήματα μόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Τα προϊόντα Beyond είναι επίσης διαθέσιμα για σέρβις φαγητού στη χώρα, οδηγώντας σε ορισμένες υψηλού προφίλ συνεργασίες, όπως η χρήση μπουρεκιών Beyond στο μπιφτέκι McPlant της McDonalds.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συστήσουμε το Beyond Meat στους πελάτες της Morrisons στην προσπάθειά μας να κάνουμε το νόστιμο φυτικό κρέας πιο διαθέσιμο σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο», δήλωσε ο Jorg Oostdam, Γενικός Διευθυντής της Beyond Meat, Ευρώπη. «Τα προϊόντα μας Beyond Meat απολαμβάνουν όλοι, από σαρκοφάγα έως ευέλικτους και βίγκαν που αναζητούν την ίδια γεύση και υφή με το κρέας με βάση τα ζώα, αλλά αναζητούν μια πιο φιλική επιλογή για τον πλανήτη».

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *