Το Bread & Jam’s Plant-Based Summit Returns

Το δεύτερο ετήσιο Plant-Based Summit του Bread & Jam επιστρέφει με μια επιτυχημένη σειρά επωνυμιών όπως οι Oatly, Quorn, THIS! κι αλλα.

Από τους διοργανωτές του μεγαλύτερου φεστιβάλ ιδρυτών τροφίμων και ποτών στο Ηνωμένο Βασίλειο, η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 14 Οκτωβρίου στο Conway Hall στο Λονδίνο. Το Plant-Based Summit, που περιγράφεται ως “απαραίτητη εκδήλωση για τις επωνυμίες που βασίζονται σε φυτά” θα δει ένα ευρύ φάσμα εμπόρων λιανικής, διανομέων, επενδυτών και προμηθευτών να συγκεντρώνονται όλοι κάτω από την ίδια στέγη για μια ημέρα προώθησης, δικτύωσης και εκπαιδευτικών συνομιλιών.

Μοναδική για το Plant-Based Summit, η εκδήλωση δίνει στις επωνυμίες την πλατφόρμα για να παρουσιάσουν μερικούς από τους μεγαλύτερους λιανοπωλητές του Ηνωμένου Βασιλείου, συμπεριλαμβανομένων των Waitrose, Tesco, Whole Foods Market και άλλων. Για να υποβάλουν αίτηση για pitching, οι επωνυμίες πρέπει να κρατήσουν ένα εισιτήριο για το φεστιβάλ και να υποβάλουν την αίτησή τους έως τα μεσάνυχτα της 5ης Οκτωβρίου.

Εκτός από την ευκαιρία να παρουσιάσουν, οι επισκέπτες μπορούν να περιμένουν συζητήσεις από αξιόλογα ονόματα όπως ο Andy Shovel, Συνιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος του THIS!, ο Damien Clarkson του The Pack, ο Γενικός Διευθυντής της Oatly στο Ηνωμένο Βασίλειο, ο Ishen Paran και εκπρόσωποι άλλων γνωστών ονομάτων του χώρου.

Τα θέματα θα περιλαμβάνουν: «Οι πιο πρόσφατες καταναλωτικές τάσεις στα φυτά», «Το τοπίο των επενδύσεων με βάση τα φυτά», «Έχουν χάσει το δρόμο τους τα φυτικά κρέατα» και πιο επίκαιρες συζητήσεις, όλα επιμελημένα για να βοηθήσουν τις επωνυμίες να αντιμετωπίσουν την τρέχουσα αβεβαιότητα στην αγορά .

«Οι μάρκες μπορούν να περιμένουν μια μέρα οξυδερκούς και προκλητικής συζήτησης σχετικά με το πώς μπορούμε να προωθήσουμε την κατηγορία που βασίζεται σε φυτά και να διατηρήσουμε τη δυναμική», δήλωσε ο συνιδρυτής της Bread & Jam, Jason Gibb.

«Συγκεντρώσαμε ένα ολοήμερο πρόγραμμα ηγετών του κλάδου που θα μοιραστούν τις εμπειρίες τους από την οικοδόμηση μερικών από τις πιο εμβληματικές μάρκες που βασίζονται σε φυτά, καθώς και εμπόρους λιανικής και επενδυτές».

Τα εισιτήρια για το 2ο ετήσιο Plant-Based Summit ξεκινούν από £120+ ΦΠΑ και διατίθενται μέσω Brand & Jam’s Eventbrite σελίδα.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *