Το Plant-based Bakery Land&Monkeys ανοίγει την έκτη τοποθεσία στο Παρίσι – vegconomist

Land & Monkeys αρτοποιεία φυτικής προέλευσης επεκτείνονται γρήγορα στο Παρίσι από τις αρχές του 2020. Υπήρχαν ήδη πέντε από αυτά στο Παρίσι και τώρα ανοίγει ένα έκτο στην επιχειρηματική περιοχή La Défense, στη Ναντέρ.

«Αυτό το έργο είναι η ιστορία μιας πρόσκλησης υποβολής προσφορών… πριν από αυτό, είναι η ιστορία της συνάντησης μεταξύ της Land&Monkeys και της EXALT, μιας θυγατρικής του ομίλου COMPASS, ενός σημαντικού παίκτη στη συλλογική εστίαση στη Γαλλία και παγκοσμίως. Το EXALT έχει μια ευχάριστη θέση για τη γκουρμέ και αφοσιωμένη ιδέα μας και μας αρέσει ο τρόπος που εμπνέουν χιλιάδες ανθρώπους καθημερινά στους χώρους εργασίας τους με μια ευφάνταστη και εκπληκτική προσφορά catering», εξηγεί το 100% vegan αρτοποιείο.

    Εξωτερικό Land & Monkeys
© Land&Monkeys

Οι ιδρυτές αποφάσισαν να παρουσιάσουν το concept Land&Monkeys σε μια πρόσκληση υποβολής προσφορών για να καταλάβουν έναν από τους χώρους εστίασης που είναι ανοιχτοί στο κοινό στα νέα κεντρικά γραφεία της Vinci Immo. Μια 100% φυτική προσφορά σε ένα γαλλικό κτίριο γραφείων είναι πρωτόγνωρη, ωστόσο, η πρόσκληση υποβολής προσφορών έχει κερδίσει.

Το νέο κατάστημα βρίσκεται στο ισόγειο, σηματοδοτώντας την είσοδο μιας μεγάλης αίθουσας προσβάσιμης από το δρόμο και κοινής χρήσης με χώρους εργασίας και βεράντα.

Επιδόρπιο Land&Monkeys
© Land&Monkeys

Η ιδέα και τα προϊόντα Land&Monkeys αναπτύχθηκαν εδώ και αρκετά χρόνια από τον Rodolphe Landemaine πριν ανοίξει το πρώτο του 100% vegan guest αρτοποιείο το 2020.

«Μέσα σε μια δίαιτα χωρίς κρέας, ο Rodolphe Landemaine έγινε vegan το 2014 και έτσι ήταν φυσικό να ήθελε να ευθυγραμμίσει τις αξίες του με την επαγγελματική του δραστηριότητα ως αρτοποιός και ζαχαροπλάστης. Εκπαιδευμένος στο Compagnons du devoir, ο επικεφαλής αρτοποιός-ζαχαροπλάστης εργάστηκε σε μερικούς από τους μεγαλύτερους οίκους του Παρισιού όπως το Ladurée, το Bristol και το Senderens πριν ανοίξει το δικό του αρτοποιείο σε ηλικία 26 ετών», μάθαμε σε ένα αποκλειστική συνέντευξη με την vegconomist Γαλλία.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *