Αναφλέξτε το Bite με τα νέα ενεργειακά ποτά Piranha Bite


28 Ιουνίου 2022 (Δημοσιεύθηκε: 29 Ιουνίου 2022)


Ενεργειακά ποτά Crimson Cup Piranha BiteΕνεργειακά ποτά Crimson Cup Piranha BiteΉρθε η ώρα να Ignite the Bite με τα νέα ενεργειακά ποτά Piranha Bite στα Crimson Cup Coffee Shops στο Clintonville και στο Tallmadge του Οχάιο!

Την Τετάρτη, 29 Ιουνίου, οι πελάτες μπορούν να απολαύσουν ένα απολαυστικό νέο ενεργειακό ποτό Strawberry ή Blue Raspberry Piranha Bite με μόλις $1.

Αναπτύχθηκε από την Crimson Cup Innovation Team, τα ενεργειακά ποτά Piranha Bite προσφέρουν έναν φρέσκο ​​νέο τρόπο για να δροσιστείτε και να ανεβείτε στροφές για καλοκαιρινές δραστηριότητες.

«Σταματήστε στις τοποθεσίες μας στο Κλίντονβιλ ή στο Τάλματζ σήμερα για να συμμετάσχετε στην καλοκαιρινή διασκεδαστική φρενίτιδα και να απολαύσετε ένα νέο ενεργειακό ποτό Piranha Bite με μόλις 1 $», δήλωσε ο ιδρυτής και πρόεδρος Greg Ubert. “Μόνο σήμερα, κάθε πελάτης του Piranha Bite θα λάβει επίσης έκπτωση 1 $ για να επιστρέψει αργότερα για δεύτερη μπουκιά.”

Για να δημιουργήσουν κάθε προσαρμοσμένο ποτό Piranha Bite, οι baristas του Crimson Cup συνδυάζουν σφηνάκια ενεργειακού ποτού με αρωματικά σιρόπια και πάγο.

“Αυτή η παγωμένη αίσθηση της νέας γεύσης είναι σχεδόν εγγυημένα ότι θα σας δώσει ώθηση”, είπε ο Greg. «Είναι ένας υπέροχος νέος τρόπος για να σας βοηθήσει να αντεπεξέλθετε στη γεμάτη καλοκαιρινή ατζέντα σας».

Κατά την κυκλοφορία, τα ενεργειακά ποτά Piranha Bite είναι διαθέσιμα στην τοποθεσία Clintonville του Crimson Cup, 4541 North High Street στο Κολόμπους και στην καφετέρια Tallmadge, 116 Tallmadge Circle στο Tallmadge του Οχάιο. Από τις 30 Ιουνίου, τα ποτά των 16 ουγγιών θα πωλούνται για 5 $.

Ο Γκρεγκ είπε ότι η κυκλοφορία του Piranha Bite είναι μόνο η αρχή. «Θα λανσάρουμε νέες γεύσεις και τοποθεσίες. Μείνετε συντονισμένοι!”.


Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *