Ανοιχτές αιτήσεις για το δεύτερο έτος του NKG PACE Green Coffee Program Daily Coffee News από το Roast Magazine

NKG Pace

Η περίοδος υποβολής αιτήσεων είναι ανοιχτή για το δεύτερο έτος του NKG Partnership to Advance Coffee Equity (NKG PACE), ένα πρόγραμμα επαγγελματικής ανάπτυξης που σχεδιάστηκε από το υποκατάστημα των Ηνωμένων Πολιτειών του ομίλου πράσινου καφέ Neumann Coffee Group (NKG) και τον Συνασπισμό Καφέ για τη Φυλετική Ισότητα (CCRE).

Το πρόγραμμα που ξεκίνησε πέρυσι για να αντιμετωπίσει την ιστορία της φυλετικής ανισότητας και της υποεκπροσώπησης των Μαύρων στη βιομηχανία καφέ των Ηνωμένων Πολιτειών, προσφέρει ένα πλήρες έτος απασχόλησης και εκπαίδευσης σε τρία άτομα για να γίνουν πιστοποιημένοι ειδικοί στον πράσινο καφέ.

Συγκεκριμένα, οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα γίνονται υπάλληλοι πλήρους απασχόλησης της Neumann Gruppe ΗΠΑ για ένα χρόνο ενώ συμμετέχουν σε ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα που είναι ένα μέρος μαθητείας στον ποιοτικό έλεγχο (QC) και ένα μέρος ολοκληρωμένη εκπαίδευση πράσινου καφέ μέσω ατομικής και ομαδικής μάθησης, μια σειρά ηχείων και ένα πρόγραμμα καθοδήγησης με εκπρόσωπο του CCRE.

Δεν απαιτείται προηγούμενη επαγγελματική εμπειρία καφέ για το πρόγραμμα, αν και η ομάδα λέει ότι προτιμάται κάποια εμπειρία.

Οι συμμετέχοντες αμείβονται με βασικό μισθό και θα ανατεθούν σε ένα από τα τρία γραφεία της NKG USA ή θυγατρικών γραφείων, είτε στο Hoboken, στο New Jersey, στα κεντρικά γραφεία, στα γραφεία του εισαγωγέα στο Σαν Ντιέγκο InterAmerican Coffee ή τα γραφεία του ειδικού εμπόρου καφέ στο Σιάτλ Atlas Coffee Importers.

«Προχωρώντας στο δεύτερο έτος μας, προσαρμόζουμε το πρόγραμμα σπουδών για να προσφέρουμε στους συνεργάτες μια πιο ολοκληρωμένη εκπαίδευση, με περισσότερη εμπειρία στα logistics και την εξυπηρέτηση πελατών», αναφέρει η εταιρεία στη σελίδα εφαρμογής του τρέχοντος έτους. «Αυτό γίνεται για να τους προσφέρουμε πιο ουσιαστική έκθεση σε άλλες πτυχές του καφέ, με την ελπίδα να αυξήσουν την εκπαίδευσή τους, να διευρύνουν τα πιθανά ενδιαφέροντά τους και να επεκτείνουν τις πιθανές επαγγελματικές τους τροχιές. Η μακροπρόθεσμη σταδιοδρομία για ένα άτομο στην Logistics, για παράδειγμα, θα μπορούσε να είναι COO. Είτε οι Partners παραμένουν στο QC είτε ακολουθούν άλλες ευκαιρίες στον καφέ, μια εκπαιδευτική βάση στον ποιοτικό έλεγχο είναι ένα απόλυτο πλεονέκτημα».

Οι αιτήσεις υποβάλλονται την Πέμπτη, 1 Δεκεμβρίου. Οδηγίες για τον τρόπο υποβολής αίτησης, συχνές ερωτήσεις και πολλές περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμο εδώ.


Έχει νέα να μοιραστείτε η επιχείρηση καφέ σας; Ενημερώστε τους συντάκτες του DCN εδώ.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *