Απλοποιήστε την προετοιμασία γευμάτων με δύο εύχρηστα εργαλεία

Simplify Meal Prep with Two Handy Tools - Food & Nutrition Magazine - Stone Soup
Φωτογραφία Huma Chaudhry

Το προϊόν εξετάστηκε: Dreamfarm Clongs και Dreamfarm Smood

Είμαι πάντα στο κυνήγι για εργαλεία κουζίνας πολλαπλών χρήσεων που μπορούν να κάνουν την εβδομαδιαία προετοιμασία του γεύματος εύκολη, γρήγορη και χωρίς προβλήματα. Ευτυχώς, βρήκα δύο εργαλεία που κρατάω σε απόσταση αναπνοής στον πάγκο της κουζίνας μου. Είτε πολτοποιώ πατάτες, είτε φτιάχνω γουακαμόλε, τηγανίζω λαχανικά είτε ανακατεύω μαζί μια σαλάτα, το Dreamfarm Clongs και το Smood κάνουν την προετοιμασία του γεύματος αποτελεσματική.

Οι Dreamfarm Clongs, ή οι λαβίδες κλειδώματος με κλικ, έχουν ένα κουμπί στο κάτω άκρο για να ανοίγει και να κλείνει με το χέρι σαν ένα αναδιπλούμενο στυλό. Έχει επίσης ένα μοναδικό στιλ κάμψης που εμποδίζει τις άκρες σιλικόνης να αγγίζουν τον πάγκο της κουζίνας όταν τοποθετούνται κάτω. Αυτό επιτρέπει μια καθαρή, χωρίς προβλήματα μαγειρική εμπειρία. Τα κλονγκ μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να ρίξετε σαλάτες και νουντλς με ανακατεύοντας τηγανητά ή για να βάλετε κρέας σε τηγάνι ή σχάρα. Λειτουργούν σαν προέκταση των χεριών μου για να κάνω εύκολα οποιαδήποτε προετοιμασία ή μαγείρεμα φαγητού.Απλοποιήστε την προετοιμασία γευμάτων με δύο εύχρηστα εργαλεία -

Ομοίως, η μηχανή πουρέ πατάτας Dreamfarm Smood είναι ένα απλό και πολλαπλών χρήσεων εργαλείο. Η δομή του έχει πολλά βασικά στοιχεία που το καθιστούν πολύ αποτελεσματικό. Η βάση έχει μια δομή σαν πηνίο, η οποία σας επιτρέπει να παγιδεύετε εύκολα τα τρόφιμα και να τα σπρώχνετε προς τα κάτω για να πολτοποιήσετε. Επιπλέον, η βάση έχει προσαρτημένη ξύστρα σιλικόνης ανθεκτική στη θερμότητα που μπορεί να σας βοηθήσει να καθαρίσετε μια κατσαρόλα ή ένα μπολ χωρίς να αφήνετε γρατσουνιές. Ένα άλλο εξαιρετικό χαρακτηριστικό είναι η λαβή πολλαπλών λαβών, η οποία σας επιτρέπει να προσαρμόσετε τις θέσεις των χεριών σας για άνετο πολτοποίηση. Χρησιμοποιήστε το Smood για διάφορες συνταγές από σπιτική γκουακαμόλε και σάλτσα μήλου μέχρι πολτοποίηση μπανανών για ψωμί μπανάνας και γλυκοπατάτες ή κολοκύθα για τις πιο κρεμώδεις πίτες. Εάν έχετε αδέξια χέρια όπως εγώ, το υλικό από ανοξείδωτο χάλυβα κάνει αυτό το εργαλείο εξαιρετικά ανθεκτικό για να αποφύγετε τυχόν γλιστρήματα και ολισθήσεις που μπορεί να προκαλέσουν χάος.

Το Dreamfarm Clongs και το Smood ήταν καθημερινά σωτήρια για να πάρω το δείπνο στο τραπέζι, να προετοιμάσω αποτελεσματικά το γεύμα για την εβδομάδα και να αφήσω την κουζίνα μου χωρίς προβλήματα. Θα συνιστούσα αυτά τα σκεύη σε όποιον ψάχνει για οικονομικά εργαλεία κουζίνας πολλαπλών χρήσεων για να διευκολύνει το χειρισμό και το μαγείρεμα των τροφίμων.

Είναι ο Chaudhry

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *