Βιολογικό φυτικό γάλα επωνυμίας Kiki Milk Launches 32oz, σταθερά στο ράφι χαρτοκιβώτια

Kiki Milkπου παράγει το «πρώτο στον κόσμο» βιολογικό φυτικό γάλα σχεδιασμένο για παιδιά, ανακοινώνει ότι λανσάρει ένα μέγεθος 32 oz, σταθερό στο ράφι στις 26 Σεπτεμβρίου.

Με λαϊκή απαίτηση

Με γνώμονα το αίτημα των καταναλωτών, το νέο προϊόν των 32 ουγκιών θα είναι διαθέσιμο σε γεύσεις πρωτότυπες και σοκολατένιες και παρέχει μια εναλλακτική λύση χωρίς γαλακτοκομικά προϊόντα καθαρής ετικέτας τόσο για παιδιά όσο και για ενήλικες. Το επανασφραγιζόμενο στόμιο επιτρέπει επίσης χρήσεις πολλαπλών χρήσεων όπως καφέ, ψήσιμο, μαγείρεμα, ρίψη σε δημητριακά, πλιγούρι βρώμης και άλλα.

Το Kiki Milk κυκλοφόρησε για πρώτη φορά τον Δεκέμβριο του 2021 και έκανε το ντεμπούτο του σε 8oz Tetra Paks. Το προϊόν αναπτύχθηκε από ο κορυφαίος παιδίατρος Dr. Joel “Gator” Warsh και η διατροφολόγος Vicki Kobliner, RDκαι είναι φτιαγμένο αποκλειστικά από βιολογικά συστατικά όπως βρώμη, σπόροι κάνναβης, σπόροι κολοκύθας και καρύδες.

Kiki Milk 32oz Κουτί
©Kiki Milk

Ένα νέο είδος γάλακτος

Εκτός από το ότι δεν είναι ΓΤΟ, το Kiki Milk παρασκευάζεται χωρίς σόγια, γλουτένη, ξηρούς καρπούς (εκτός από καρύδα), τσίχλες, τεχνητές γλυκαντικές ουσίες και συντηρητικά. Τα προϊόντα της είναι επίσης ελεγμένα από τρίτους για να επιβεβαιωθεί ότι είναι απαλλαγμένα από βαρέα μέταλλα και γλυφοσάτη.

Σύμφωνα με τη μάρκα, το νέο μεγαλύτερο μέγεθος συμβάλλει στην προώθηση των στόχων βιωσιμότητας του Carbon Neutral μειώνοντας τα απορρίμματα συσκευασιών και τις εκπομπές ρύπων από τις μεταφορές.

Kiki Milk Συνιδρυτές
Συνιδρυτές Alex & Lauren Abelin ©Kiki Milk

Το Kiki Milk είναι το πρώτο λανσάρισμα επωνυμίας από την PlantBaby, μια εταιρεία που παράγει καινοτόμα προϊόντα παιδικής διατροφής. Τον Ιούνιο, η PlantBaby συγκέντρωσε 4 εκατομμύρια δολάρια χρηματοδότηση σποράς από επενδυτές που περιλάμβαναν τη Big Idea Ventures, την ηθοποιό Danielle Monet και το The Fund LA, μεταξύ άλλων.

Τα προϊόντα της Kiki Milk είναι διαθέσιμα online μέσω της ιστοσελίδας της, Amazon και Thrive Market.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *