Εναρκτήρια δημοπρασία Silvio Leite’s Secret Treasures στις 22 Δεκεμβρίου Καθημερινές ειδήσεις για καφέ από το περιοδικό Roast

Φράχτη του αγροκτήματος Pedra Silvio Leite

Βραζιλιάνος παραγωγός καφέ Silvio Leite. Όλες οι εικόνες είναι ευγενική προσφορά του ACE.

Η μη κερδοσκοπική Alliance for Coffee Excellence και ο θρυλικός Βραζιλιάνος ειδικός στον καφέ και επιχειρηματίας Silvio Leite ανακοίνωσαν 22 υψηλής ποιότητας καφέδες microlot που θα βγουν σε δημοπρασία στα εγκαίνια Δημοπρασία της ιδιωτικής συλλογής Secret Treasures του Silvio Leite.

Ο πρώτος αντιπρόσωπος της Βραζιλίας στη σειρά Private Collection Auction (PCA), τριών ετών της ACE, η δημοπρασία πράσινου καφέ έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί διαδικτυακά την Τρίτη, 22 Δεκεμβρίου.

Είκοσι δύο παρτίδες καφέ, από 90 έως 255 κιλά, θα διατεθούν, συμπεριλαμβανομένου του καφέ με την καλύτερη βαθμολογία, σύμφωνα με τους διεθνείς κριτές του ACE: ένας κόκκινος και κίτρινος καφές ποικιλίας Catuai, πολτοποιημένος, φυσικής επεξεργασίας, με βαθμολογία 88,11.

Σίλβιο Λέιτε Βραζιλία

Ο καφές παρήχθη από τον Leite, έναν Βραζιλιάνο πρωτοπόρο του καφέ, πρώην πρόεδρος του Βραζιλία Specialty Coffee Association και μακροχρόνια Κύπελλο Αριστείας επικεφαλής δικαστής.

Όλοι οι καφέδες που πήγαιναν στη δημοπρασία προέρχονταν από μία από τις έξι φάρμες — Chácara São Judas Tadeu, Fazenda Cerca de Pedras São Benedito, Fazenda Ouro Verde, Fazenda Progresso Ltda, Fazenda Santa Bárbara ή Sitio Canaã — στην ορεινή περιοχή Chapada Diamantina της βραζιλιάνικης πολιτείας του καφέ Bahia.

Συγκεκριμένα, όλοι οι καφέδες προέρχονται από τους λόφους που περιβάλλουν την πόλη Piatã, όπου η ιδιοκτησία Leite Το Fazenda Cerca de Pedras São Benedito βρίσκεται. Στον πρόσφατο 23ο διαγωνισμό Brazil Cup of Excellence, ένας αξιόλογος 10 από τους 24 καφέδες που κέρδισαν προέρχονταν από τον Piatã.

«Αναζητούμε συνεχώς καινοτομίες και ανακαλύπτουμε πώς να εκπληρώσουμε το καθήκον μας να παρέχουμε στον κόσμο βιώσιμο καφέ», δήλωσε ο Silvio Leite σε μια ανακοίνωση για την επικείμενη δημοπρασία από την ACE.

Καφές Silvio Leite

Τα σετ δειγμάτων είναι διαθέσιμα για τις νικητήριες παρτίδες μέχρι την 1η Δεκεμβρίου, ενώ τα φλιτζάνια των καφέδων θα πραγματοποιηθούν πριν από τη δημοπρασία στη Νότια Κορέα και στο Πόρτλαντ του Όρεγκον. Κάντε κλικ εδώ για το ιστοσελίδα εκδήλωσηςή εδώ για να επικοινωνήστε με το ACE.


Έχει νέα να μοιραστείτε η επιχείρηση καφέ σας; Ενημερώστε τους συντάκτες του DCN εδώ.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *