Επαναπροσδιορίστε τους συνεργάτες κρέατος με κορυφαίους εισαγωγείς κρέατος, λανσάρει Vegan pulled Meats – vegconomist

Ισραηλινή μάρκα alt κρέας Επαναπροσδιορίστε το κρέας έχει αποκαλύψει πέντε νέα προϊόντα, συμπεριλαμβανομένης της πρώτης σειράς Pulled Meat. Τα νέα έρχονται καθώς η Redefine ανακοινώνει μια συνεργασία με κορυφαίο εισαγωγέα συμβατικού κρέατος Κρέατα Giraudi.

Η Redefine ισχυρίζεται ότι η νέα σειρά Pulled Meat είναι μια εντελώς νέα κατηγορία φυτικής προέλευσης στον τομέα των υπηρεσιών φαγητού, που περιλαμβάνει εναλλακτικές λύσεις αντί του μοσχαριού, του αρνιού και του χοιρινού. Λέγεται ότι τα προϊόντα παρασκευάζονται πολύ πιο γρήγορα από τα αργά μαγειρεμένα κρέατα ζώων, με τον χρόνο μαγειρέματος να μειώνεται από ώρες σε λεπτά.

«Πιστεύουμε ότι είμαστε μοναδικά τοποθετημένοι να γίνουμε η μεγαλύτερη εταιρεία κρέατος στον κόσμο στο μέλλον»

Η Redefine εισήγαγε επίσης δύο νέες περικοπές πριμοδότησης με βάση τα φυτά — το φιλέτο και το striploin. Οι νέες περικοπές βασίζονται στην επιτυχία των μπριζόλες του Redefine’s Flank, οι οποίες επικυρώθηκαν από τους σεφ της Michelin σε όλη την Ευρώπη. Το Tenderloin και το Striploin λέγεται ότι αναπαράγουν με ακρίβεια την υφή και τα χαρακτηριστικά του βοείου κρέατος — το Tenderloin προσφέρει την εμπειρία ενός φιλέτου βοείου κρέατος, ενώ το Striploin κόβεται σε λωρίδες με «λεπτές νότες γκριλ».

Και τα πέντε προϊόντα είναι πλέον διαθέσιμα για υπηρεσία φαγητού στο Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γερμανία, την Ολλανδία, την Αυστρία και το Ισραήλ. Το Redefine παρουσίασε επίσης πρόσφατα ένα άλλο νέο προϊόν – το Bratwurst φυτικής προέλευσης – στο Oktoberfest 2022.

φυτικές περικοπές πριμοδότησης
© Επαναπροσδιορίστε το κρέας

«Είμαστε εξαιρετικά ενθουσιασμένοι που παρουσιάζουμε τα πιο προηγμένα προϊόντα μας μέχρι σήμερα, σηματοδοτώντας μια ιστορική χρονιά για το Redefine Meat με δεκατρία προϊόντα New-Meat που εισάγονται σε πέντε διαφορετικές χώρες και αναπτύσσονται γρήγορα», δήλωσε ο Eshchar Ben-Shitrit, Διευθύνων Σύμβουλος και συνιδρυτής της Επαναπροσδιορίστε το κρέας. «Ορίζοντας νέα σημεία αναφοράς στην ποιότητα των προϊόντων, είμαστε η μόνη εταιρεία που οδηγεί στην ευρεία εξάπλωση των προϊόντων New-Meat – δημιουργώντας εντελώς νέες κατηγορίες αγοράς στις υπηρεσίες τροφίμων. Αυτή η τεράστια αναξιοποίητη ευκαιρία της αγοράς είναι ο λόγος που πιστεύουμε ότι είμαστε μοναδικά τοποθετημένοι ως η μεγαλύτερη εταιρεία κρέατος στον κόσμο στο μέλλον».

Σημαντική στρατηγική συνεργασία

Η Redefine ανακοίνωσε επίσης πρόσφατα αυτό που περιγράφει ως «μείζονα στρατηγική συνεργασία» με τον μεγαλύτερο εισαγωγέα κρέατος υψηλής ποιότητας στην Ευρώπη, την Giraudi Meats. Η Giraudi θα προσθέσει τη σειρά New-Meat της Redefine στο χαρτοφυλάκιό της, βοηθώντας τη μάρκα να επεκταθεί σε δεκάδες χώρες.

Τα προϊόντα Redefine θα προστεθούν επίσης στο μενού της αλυσίδας εστιατορίων BeefBar της Giraudi σε όλη την Ευρώπη. Η ταχεία επέκταση της εταιρείας κατέστη δυνατή εν μέρει από έναν γύρο χρηματοδότησης 135 εκατομμυρίων δολαρίων στις αρχές του έτους, έναν από τους μεγαλύτερους που έχει υπάρξει ποτέ για μια ισραηλινή εταιρεία αλάτων κρέατος.

«Οι συνέργειες μεταξύ του Redefine Meat και του Giraudi Meats έγκεινται στην αγάπη και το πάθος μας για το κρέας και στο ασυμβίβαστο κοινό όραμα να σερβίρουμε στον κόσμο μόνο κρέας κορυφαίας ποιότητας», δήλωσε ο Ben-Shitrit. «Έχοντας έναν τέτοιου κύρους εισαγωγέα κρέατος όπως η Giraudi Meats – που συνεργάζεται με τους καλύτερους σεφ και κρεοπωλεία σε όλη την Ευρώπη – ενσωματώνει το New-Meat στο χαρτοφυλάκιό του με αποκλειστικά κρέατα υψηλής ποιότητας μαζί με το βόειο κρέας Angus και Kobe, αποτελεί παράδειγμα γιατί το New-Meat καθορίζει μια νέα κατηγορία προϊόντων υψηλής ποιότητας στη βιομηχανία κρέατος».

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *