Επιστροφή στην Κολομβία – PT’s Coffee

Ενημέρωση: Ευχαριστώ πολύ όλους όσους αγόρασαν κολομβιανό καφέ μοναδικής προέλευσης το σαββατοκύριακο! Πουλήσαμε 231 σακούλες και θα συγκεντρώσουμε τη δωρεά μας στο Food 4 Farmers στα 500 $.

~ ~ ~

Οι καρδιές μας είναι με το λαό της Κολομβίας, που έχει καταστραφεί από τον COVID-19 και τώρα βιώνει συνεχιζόμενη πολιτική αναταραχή και βία.

Μερικές από τις πιο μακροχρόνιες σχέσεις μας για το άμεσο εμπόριο είναι με Κολομβιανούς αγρότες, από την οικογένεια Portilla της Finca Santa Maria και Η ομάδα του Padre Joe στο Finca Villa Loyola, και τα δύο στο Nariño, για να τους αδελφούς Ερέρα του Coffee Farm La Esperanza στην Valle del Cauca.

Με το εμπόριο σε αδιέξοδο, η κατάσταση είναι τραγική. Για να βοηθήσουμε να ανταποκριθούμε σε όσους έχουν ανάγκη—και να επεκτείνουμε την εμβέλειά μας πέρα ​​από καθιερωμένους εταίρους άμεσου εμπορίου—we θα δωρίσει 2 $ από κάθε σακούλα κολομβιανού καφέ που πωλείται μέχρι τη Δευτέρα 31 Μαΐου Τρόφιμα 4 Αγρότες.

Αυτός ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός υποστηρίζει παραγωγούς καφέ σε όλη τη Λατινική Αμερική, συνεργαζόμενος «με οικογένειες και οργανώσεις αγροτών για να δημιουργήσουν ακμάζοντες κόμβους τροφίμων, να διαφοροποιήσουν το εισόδημα και να εφαρμόσουν βιώσιμες γεωργικές πρακτικές που προάγουν τη βιοποικιλότητα και την ανθεκτικότητα του οικοσυστήματος».

Μάθετε περισσότερα για τα δύο έργα που υποστηρίζει το Food 4 Farmers στην Κολομβία: COMEPCAFE και Νέο μέλλον.

Σας ευχαριστούμε που μας βοηθάτε να υποστηρίξουμε τους ανθρώπους που κάνουν τόσα πολλά για τον κόσμο του ειδικού καφέ!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *