Η βρετανική αλυσίδα Oowee παρουσιάζει τρία νέα εορταστικά βίγκαν προϊόντα – vegconomist

Oowee ανακοινώνει ότι πρόκειται να προσθέσει τρία εορταστικά vegan προϊόντα σε όλα τα μενού, που περιλαμβάνουν τόσο αλμυρά όσο και γλυκά.

Η Oowee είχε μια επιτυχημένη χρονιά, ανοίγοντας ένα νέο κατάστημα ναυαρχίδα στο Μπράιτον τον Μάρτιο και τον Ιούλιο σε συνεργασία με OmniFoods για το Ocean Burger, ένα vegan φιλέτο μπιφτέκι ψαριού που περιγράφεται ως εξαιρετικά ρεαλιστικό.

Τα νέα εορταστικά πιάτα κυκλοφορούν σε όλες τις τοποθεσίες του Oowee στο Λονδίνο, το Μπρίστολ και το Μπράιτον αυτή την εβδομάδα και θα είναι στα μενού μέχρι τις 4ου Ιανουάριος.

Christmas Trifle Shake Oowee
Christmas Trifle Shake © Oowee

Τα τρία πιάτα είναι:

  • Oowee’s Classic Christmas: Ένα κλασικό μπιφτέκι Crispy Chick’n, γεμάτο με τραγανό κόκκινο λάχανο, κρεμώδη γέμιση mayo, hash brown, τραγανά τηγανητά κρεμμύδια, σάλτσα cranberry και πέστο σπανάκι σε ψωμάκι.
  • Κλασικό χριστουγεννιάτικο πουτίνι: Μια γενναιόδωρη μερίδα πατάτες, Crispy Popcorn Chick’n, μοτσαρέλα, σάλτσα, τραγανά τηγανητά κρεμμύδια, σάλτσα cranberry, με πέστο σπανάκι.
  • Christmas Trifle Shake: Το Oowee’s για ένα χριστουγεννιάτικο μιλκσέικ Trifle με τραγανά Golden Oreos, κρέμα, ζουμερές φράουλες και σαντιγί τελειωμένο με πολύχρωμα σούπερ πασπαλίσματα.
Κλασικό Christmas Poutine Oowee
Κλασικό Χριστουγεννιάτικο Πούτιν © Oowee

Από την έναρξή του, το Oowee σημείωσε συνεχή επιτυχία στο Ηνωμένο Βασίλειο και αυτή τη στιγμή λειτουργεί πέντε εστιατόρια, συμπεριλαμβανομένων των τοποθεσιών του Μπράιτον, του Μπρίστολ και του Λονδίνου, με σχέδια να ανοίξει περισσότερα σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο.

«Μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια ελπίζουμε να έχουμε πολλές περισσότερες τοποθεσίες σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο για να φέρουμε προσβάσιμο vegan φαγητό σε περισσότερα μέρη», είπε ο Oowee στο vegconomist το 2020. «Πιστεύουμε ότι είναι η τέλεια στιγμή για να ομαλοποιήσουμε το vegan φαγητό για όλους και να παρέχουμε ως επιλογή σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο».

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *