Η AMSilk μετακομίζει σε νέο ιστότοπο, θα παράγει “Game Changing” Vegan Silk σε βιομηχανική κλίμακα – vegconomist

AMSsilkΓερμανός παραγωγός εναλλακτικών μεταξιού με βάση το βιολογικό προϊόν, μετακομίζει σε νέα κεντρικά γραφεία στο Campus Neuried στο Μόναχο.

Το Campus Neuried είναι ένα εργαστήριο και ανάπτυξη χώρων γραφείων για εταιρείες σε διάφορους κλάδους. Τα κεντρικά γραφεία της AMSilk θα καλύπτουν πάνω από 2000 μέτρα2 στην τοποθεσία, με πιλοτικά εργοστάσια παράλληλα με εργαστήρια και γραφεία βιοτεχνολογίας. Το αποτύπωμα είναι τριπλάσιο από το μέγεθος του προηγούμενου χώρου γραφείων της εταιρείας.

«Η AMSilk επικεντρώνεται στην κατάρριψη των περιορισμών και των ορίων»

Η νέα τοποθεσία θα υποστηρίξει την AMSilk να επεκταθεί πέρα ​​από την Ευρώπη και να κλιμακώσει την παραγωγή, καθώς η εταιρεία εργάζεται για να παράγει αρκετές χιλιάδες τόνους ινών ετησίως μέσα στα επόμενα τρία έως πέντε χρόνια. Οι ίνες της AMSilk είναι vegan, πλήρως βιοδιασπώμενες και παράγονται μόνο με ανανεώσιμες φυτικές πρώτες ύλες.

AMSsilk
© AMSilk

Εφαρμογές AMSilk

Ενώ η βιομηχανία της μόδας είναι η πιο προφανής εφαρμογή για vegan μετάξι, η AMSilk έχει επίσης πιθανές χρήσεις σε άλλες βιομηχανίες. Τον Ιανουάριο, η Mercedes-Benz επέλεξε τις ίνες Biosteel της AMSilk για τις πόρτες σε ένα νέο πρωτότυπο αυτοκίνητο. Τον επόμενο μήνα, μια μελέτη διαπίστωσε ότι οι επικαλύψεις από μετάξι αράχνης της AMSilk θα μπορούσαν να αποτρέψουν τη φλεγμονή και να μειώσουν τις μετεγχειρητικές επιπλοκές ορισμένων χειρουργικών επεμβάσεων.

«Η AMSilk επικεντρώνεται στην κατάρριψη των περιορισμών και των ορίων παρέχοντας λύσεις βιολογικής βελτίωσης σε βιομηχανική κλίμακα, βελτιώνοντας τα προϊόντα και δημιουργώντας θετικό αντίκτυπο στο περιβάλλον σε διάφορους κλάδους», δήλωσε ο Ulrich Scherbel, Διευθύνων Σύμβουλος της AMSilk. «Η μετάβαση στα νέα μας γραφεία, με βελτιωμένο τεχνολογικό εξοπλισμό, μοναδική γειτνίαση με το διευρυμένο εργαστήριο και ειδικά σχεδιασμένες πιλοτικές μονάδες, επιτρέπουν στην αυξανόμενη ομάδα κορυφαίων ειδικών και κορυφαίων επαγγελματιών του κλάδου να ικανοποιήσει τις ανάγκες των πελατών γρηγορότερα και καλύτερα».

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *