Η ASM Global Partners with Wicked Kitchen για να φέρει το μενού που βασίζεται σε φυτά στο μεγαλύτερο δίκτυο χώρων στον κόσμο

ASM Globalηγέτης στη διαχείριση χώρων και τη ζωντανή ψυχαγωγία, ανακοινώνει μια πολυετή συνεργασία με πάροχο φυτικών τροφίμων Κακή κουζίνα να αυξήσει τις επιλογές για vegan φαγητό σε όλο το δίκτυο αρένων, σταδίων, θεάτρων και συνεδριακών κέντρων.

«Βλέπουμε αυτό ως μια σημαντική αλλαγή του παιχνιδιού για τη βιομηχανία υπηρεσιών τροφίμων»

Με αυτή τη στρατηγική συνεργασία, η ASM λέει ότι είναι έτοιμη να γίνει ηγέτης βιωσιμότητας στην παγκόσμια βιομηχανία ψυχαγωγίας και συνεδρίων.

Η συνεργασία καθιερώνει το Wicked Kitchen ως ASM’s “Προτιμώμενος Εταίρος Φυτικής Τροφίμου” και “Αποκλειστικός Πάροχος Τροφίμων Φυτών” σε όλα τα catering, σουίτες και παραχωρήσεις που διαχειρίζεται η ΓΕΥΣΗτμήμα μαγειρικής της εταιρείας. Τα επιλεγμένα στοιχεία του μενού θα περιλαμβάνουν μια ποικιλία από ορεκτικά, σάντουιτς, λουκάνικα, μπιφτέκια, πίτσες, ζυμαρικά, κύρια πιάτα και παγωτό, όλα 100% φυτικής προέλευσης.

«Είμαστε περήφανοι που αποτελούμε μέρος της λύσης για τους χώρους μεγάλης κλίμακας της ASM Global για την επίτευξη των στόχων βιωσιμότητας και την παροχή φυτικών τροφών που απευθύνονται σε όλους», δήλωσε ο Pete Speranza, Διευθύνων Σύμβουλος της Wicked Kitchen. «Με την ποικιλία προϊόντων και τις γνώσεις που φέρνει το Wicked Kitchen, το θεωρούμε αυτό ως μια σημαντική αλλαγή του παιχνιδιού για τη βιομηχανία των υπηρεσιών εστίασης».

Wicked Plant-Based Options
© Wicked Kitchen

Αρχική διάθεση

Επιλεγμένοι χώροι με έδρα τις ΗΠΑ θα συμμετάσχουν στην αρχική κυκλοφορία, όπως το PayCom Arena, το σπίτι των Oklahoma Thunder, το Long Beach Convention Center στην Καλιφόρνια, το Wintrust Arena και το McCormick Place Convention Center, που βρίσκεται στην πανεπιστημιούπολη McCormick στο Σικάγο και άλλα.

Προηγουμένως, τα προϊόντα Wicked Kitchen εμφανίζονταν στο Το Toyota Arena στο Οντάριο και το Ελληνικό Θέατρο του Λος Άντζελες που διαχειρίζεται το SAVOR. Τον Οκτώβριο, η Wicked συνεργάστηκε με την ομάδα μπάσκετ της Minnesota Timberwolves για να ανοίξει ένα εξ ολοκλήρου φυτικό περίπτερο παραχώρησης μέσα στο Target Center στη Μινεάπολη.

Σταντ παραχώρησης φυτικής προέλευσης Wicked Kitchen
© Wicked Kitchen

Σπρώχνοντας τα όρια

«Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με την ASM Global και τη Savor για να ξεπεράσουμε τα όρια των παραδοσιακών αγαπημένων χώρων για φυτικές προσφορές με τολμηρές γεύσεις που είναι καλές για τον πλανήτη και παρέχουν γευστικές επιλογές τόσο για κρεατοφάγους όσο και για vegans», δήλωσε ο Sarno. «Ως πρώτη μάρκα στη μαγειρική, είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε και συνεργαζόμαστε με την απίστευτη γαστρονομική ομάδα στο SAVOR που δίνει προτεραιότητα στη γεύση και την εμπειρία για όλους τους πελάτες».

Σύμφωνα με το Wicked, προσφέρει τη μεγαλύτερη ποικιλία από οποιαδήποτε μάρκα CPG φυτικής προέλευσης στις ΗΠΑ, με ένα χαρτοφυλάκιο που περιέχει πάνω από 40 είδη, συμπεριλαμβανομένου του καινοτόμου παγωτού της εταιρείας με βάση το λούπινο.

Wicked Kitchen Ice Cream
©Wicked Kitchen

“Διαφορετικές επιλογές”

«Αυτή η συνεργασία μεταξύ των ASM Global, SAVOR και Wicked Kitchen αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της δέσμευσης της ASM για τη δημιουργία των πιο βιώσιμων χώρων στον κόσμο», δήλωσε ο Shaun Beard, Ανώτερος Αντιπρόεδρος της SAVOR. «Οι προσφορές μας με φυτικά τρόφιμα θα αυξηθούν αμέσως, παρέχοντας στους επισκέπτες μας πιο ποικίλες επιλογές που έχουν επίσης θετικό αντίκτυπο στον πλανήτη μας. Επιπλέον, η προσφορά προϊόντων της Wicked Kitchen είναι νόστιμη και είμαστε βέβαιοι ότι όλοι οι καλεσμένοι μας, ανεξάρτητα από τις προτιμήσεις τους για φαγητό, θα προσελκύσουν αυτά τα στοιχεία του μενού.»

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *