Η BettaF!sh λανσάρει φυτικό τόνο για παράδοση στην Ολλανδία – vegconomist

Γερμανική μάρκα φυτικού τόνου BettaF!sh πρόκειται να κυκλοφορήσει σε δώδεκα πόλεις της Ολλανδίας μέσω της υπηρεσίας άμεσης παράδοσης Gorillas.

Τρία προϊόντα BettaF!sh — Πίτσα TU-NAH, TU-NAH Creme Naturel και TH-NAH Κρέμα κάπαρη + Πιπέρι — θα είναι διαθέσιμο μέσω της εφαρμογής Gorillas. Το λανσάρισμα θα είναι ένα σκαλοπάτι για την BettaF!sh να εισέλθει σε καταστήματα λιανικής και εστίασης σε όλη την Ολλανδία.

“Εμείς έχω σώθηκε 20 τόνους του τόνος και απέφυγε άλλους 22 τόνους παρεμπιπτόντων αλιευμάτων».

Φτιαγμένο από βιολογική φάβα και φύκια, το TU-NAH δεν περιέχει σόγια ή σιτάρι και λέγεται ότι έχει εμφάνιση και γεύση όπως ο συμβατικός τόνος σε κονσέρβα. Η BettaF!sh ελπίζει ότι τα προϊόντα της θα αυξήσουν τη ζήτηση για φύκια, παρέχοντας μια εναλλακτική και πιο βιώσιμη βιομηχανία για τις αλιευτικές κοινότητες.

BettaF!sh άλειμμα τόνου φυτικής προέλευσης
© Phillip Gladsome/BettaF!sh

“Η μεγαλύτερη παρουσίαση θαλασσινών στον κόσμο”

Το BettaF!sh κυκλοφόρησε αρχικά σε 4000 γερμανικά σούπερ μάρκετ τον περασμένο Οκτώβριο με τα κορυφαία σάντουιτς TU-NAH. Η εταιρεία ισχυρίστηκε ότι αυτό ήταν το μεγαλύτερο λανσάρισμα στην αγορά θαλασσινών στον κόσμο. Τον επόμενο Ιανουάριο, η BettaF!sh έκανε το ντεμπούτο της στην Pizza TU-NAH για να γιορτάσει το Veganuary.

Από τότε, η εταιρεία επεκτείνεται γρήγορα σε όλη την Ευρώπη, με την πίτσα να είναι πλέον διαθέσιμη στην ALDI Ελβετίας και τα spreads TU-NAH να κυκλοφορούν σε πέντε χώρες.

“Εμείς είναι επακρώς υπερήφανος προς την σημείο έξω ότι μας BettaF!sh προϊόντα έχω ένα σημαντικός θετικός επίπτωση,” είπε Ιάκωβος φον Manteuffel, συνιδρυτής του BettaF!sh. “Σε γεγονός, με αγοραστικός μόλις ένας TH-NAH Σάντουιτς, ο καταναλωτής κάνει ένα ενεργός συνεισφορά προς την αναγωγικός παρεμπιπτόντως αλιεύματα, CO2 εκπομπών, και υπεραλίευση. Στα πλαίσια μόλις ένας έτος του εμπορία, εμείς έχω σώθηκε 20 τόνους του τόνος και απέφυγε άλλους 22 τόνους παρεμπιπτόντων αλιευμάτων».

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *