Η Beyond Meat Διορίζει νέο οικονομικό διευθυντή, κάνει κορυφαίες αλλαγές στην ηγεσία

Πέρα από το κρέας (NASDAQ: BYND) κάνει σημαντικές αλλαγές στην ηγεσία της μετά την αποχώρηση του Chief Operating Officer Douglas Ramsey στις 14 Οκτωβρίου, σύμφωνα με τον επενδυτή 8-K της εταιρείας έγγραφα. Η Beyond διορίζει επίσης τον Lubi Kutua ως νέο Chief Financial Officer της και μεταθέτει κορυφαία στελέχη σε άλλους ρόλους, συμπεριλαμβανομένου του κύριου λογιστή και του SVP των λειτουργιών.

«Η Beyond Meat εφαρμόζει μέτρα για την προώθηση της βιώσιμης ανάπτυξης»

Ο Ramsey, ο οποίος απολύθηκε από το Beyond στις 20 Σεπτεμβρίου μετά από καυγά σε έναν αγώνα ποδοσφαίρου κολεγίου, παραιτήθηκε επίσημα από την εταιρεία στις 14 Οκτωβρίου, σύμφωνα με έγγραφα.

Επιπλέον, ο τρέχων οικονομικός διευθυντής και ταμίας Phillip E. Hardin αποχωρεί από την εταιρεία για να «επιδιώξει άλλες ευκαιρίες» Αναφορές Τύχη. Σε μια δήλωση, ο Beyond shared Hardin θα παραμείνει απασχολημένος στην εταιρεία μέχρι τις 28 Οκτωβρίου για να βοηθήσει τη μετάβαση, σημειώνοντας: «Η απόφασή του δεν περιελάμβανε καμία διαφωνία σε οποιοδήποτε θέμα που σχετίζεται με τις λειτουργίες της εταιρείας, τις οικονομικές αναφορές, τους εσωτερικούς ελέγχους, τις πολιτικές ή τις πρακτικές .»

Ο Χάρντιν αντικαθίσταται από τον Λούμπι Κουτούα, αντιπρόεδρο του οικονομικού σχεδιασμού, ανάλυσης και επενδυτικών σχέσεων της Beyond Meat. Ο Kutua, ο οποίος έχει υπηρετήσει στο παρελθόν στην Goldman Sachs και στην εταιρεία μετοχών Jefferies LLC, προήχθη επίσημα ως CFO στις 13 Οκτωβρίου.

Περικοπή κόστους

Σε περαιτέρω αλλαγές, ο Αντιπρόεδρος της Beyond και εταιρικός ελεγκτής Henry Dieu είναι πλέον κύριος λογιστής, ενώ ο Jonathan Nelson διορίστηκε SVP λειτουργιών για να ηγηθεί των λειτουργιών και των αλυσίδων εφοδιασμού. Η Deanna Jurgens, η πρόεδρος της Βόρειας Αμερικής και η παγκόσμια γενική διευθύντρια ανάπτυξης αποχωρεί επίσης και ο ρόλος καταργείται.

Η αλλαγή στην ηγεσία έρχεται καθώς η Beyond έλαβε πρόσφατα περαιτέρω μέτρα μείωσης του κόστους μειώνοντας το παγκόσμιο εργατικό δυναμικό της κατά 19%, ή περίπου 200 υπαλλήλους, καθώς αντιμετωπίζει ένα σκληρό οικονομικό κλίμα.

Πέρα από Μπέργκερ και Λουκάνικο
© Beyond Meat

Εφαρμογή του «σωστού μεγέθους»

«Η Beyond Meat εφαρμόζει μέτρα για την προώθηση μιας πιο βιώσιμης ανάπτυξης, δίνοντας έμφαση στην επίτευξη θετικών λειτουργιών για τις ταμειακές ροές εντός του δεύτερου εξαμήνου του 2023». είπε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Beyond Meat, Ethan Brown σε δήλωση.

Πρόσθεσε, «Πιστεύουμε ότι η απόφασή μας να μειώσουμε το προσωπικό και τις δαπάνες σε όλη την εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης της ομάδας ηγεσίας μας, αντικατοπτρίζει το σωστό μέγεθος του οργανισμού μας δεδομένων των τρεχουσών οικονομικών συνθηκών. Παραμένουμε σίγουροι για την ικανότητά μας να επιτύχουμε τη μακροπρόθεσμη ανάπτυξη και τον αντίκτυπο που αναμένεται από την παγκόσμια επωνυμία μας».

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *