Η Beyond Meat λανσάρει νέα Beyond Dumplings για την κινεζική αγορά – vegconomist

Πέρα από το κρέας έχει αυξήσει τη γκάμα των προϊόντων της που απευθύνονται στην κινεζική αγορά με μια νέα επιλογή Beyond Dumplings, που διατίθεται τόσο σε βραστές όσο και σε τηγανητές ποικιλίες.

Τα βρασμένα ζυμαρικά τυλίγονται σε α δέρμα φτιαγμένο από αλεύρι Εσωτερικής Μογγολίας Hetao, με μασώδες που μιμείται τα χειροποίητα ζυμαρικά από τη βόρεια Κίνα. Διατίθενται σε δύο γεύσεις – Beyond Beef, Celery, and Wood Ear Mushroom and Beyond Pork, Shepherd’s Purse και Nanohana.

«Είμαστε περήφανοι που κάνουμε τις πρωτεΐνες φυτικής προέλευσης πιο προσιτές στους τοπικούς καταναλωτές»

Μέσα σε τραγανά γκιόζα, τα τηγανητά ζυμαρικά μπορούν να καταναλωθούν είτε ως σνακ είτε στα γεύματα. Διατίθενται στις ποικιλίες Beyond Beef και Miso Wakame and Beyond Pork, Chinese Chives και Martuce.

Beyond Dumplings
© Beyond Meat

Τα ζυμαρικά μπορούν να παρασκευαστούν σε λιγότερο από δέκα λεπτά σε ατμομάγειρα, τηγάνι, φριτέζα αέρα, φούρνο ή φούρνο μικροκυμάτων. Και οι τέσσερις επιλογές θα είναι διαθέσιμες μέσω των καταστημάτων ηλεκτρονικού εμπορίου της Beyond σε διαδικτυακές αγορές Tmall και JD.com.

Πέρα από το κρέας στην Κίνα

Από τότε που μπήκε στην Κίνα, το Beyond Meat έχει αναγνωρίσει τη σημασία της προσφοράς επιλογών που καλύπτουν τα τοπικά γούστα. Η αμερικανική εταιρεία ανέπτυξε το Beyond Pork ειδικά για την κινεζική αγορά και έκτοτε εισήγαγε φυτικές σάλτσες και μπουρέκια που παρασκευάζονται με το εναλλακτικό κρέας.

Πέρα από το κρέας Κίνα
©Beyond Meat China

Νωρίτερα φέτος, η Beyond ανακοίνωσε επίσης μια συνεργασία με το κινεζικό ψιλικατζίδικο Lawson για να λανσάρει μεσημεριανά κουτιά φυτικής προέλευσης σε χιλιάδες τοποθεσίες.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα επεκτείνουμε το χαρτοφυλάκιο προϊόντων μας στην Κίνα με την αποκάλυψη της νέας μας σειράς Beyond Dumplings», είπε. Jeremy Yeo, Beyond Meat Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής στην Κίνα. «Με αυτήν την κυκλοφορία, είμαστε περήφανοι που κάνουμε τις πρωτεΐνες φυτικής προέλευσης πιο προσιτές στους ντόπιους καταναλωτές, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να απολαμβάνουν ένα παραδοσιακό και πανταχού παρόν κινέζικο πιάτο χωρίς να χρειάζεται να κάνουν θυσίες στη γεύση ή τη διατροφή τους».

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *