Η De’Longhi συνεργάζεται με τον πάροχο συνδρομής στο Ηνωμένο Βασίλειο Beans Coffee Club Καθημερινές ειδήσεις καφέ από το περιοδικό Roast

De'Longhi Beans Coffee Club

Συσκευή καφέ για το σπίτι De’Longhi καταδύεται σε πωλήσεις καφέ απευθείας στον καταναλωτή μέσω μιας νέας συνεργασίας με τη συνδρομητική εταιρεία multiroaster που εδρεύει στο Ηνωμένο Βασίλειο Beans Coffee Club.

Οι όροι της πολυετούς συμφωνίας μεταξύ των δύο εταιρειών δεν έχουν δημοσιοποιηθεί, αλλά η επωνυμία και το λογότυπο De’Longhi κυκλοφόρησαν σήμερα στον ιστότοπο του Beans Coffee Club.

Σύμφωνα με τις δύο εταιρείες, ένα από τα προνόμια της συνεργασίας για τους πελάτες θα είναι έως και δύο δωρεάν σακουλάκια καφέ Beans Coffee Club με την αγορά πολυάριθμων μοντέλων μηχανών καφέ De’Longhi.

«Οι μηχανές μας από κόκκους σε φλιτζάνι καφέ παράγουν εξαιρετικό καφέ, μερικοί με το πάτημα ενός κουμπιού. Ωστόσο, ο καφές είναι τόσο καλός όσο οι κόκκοι που χρησιμοποιούνται», δήλωσε ο διευθυντής μάρκετινγκ της De’Longhi στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία, Alex Pickering, σε σημερινή ανακοίνωση. «Είμαστε απίστευτα ενθουσιασμένοι με αυτή τη νέα συνεργασία με το Beans Coffee Club και ελπίζουμε να εμπνεύσουμε τους πελάτες μας να απολαύσουν τον ειδικό καφέ που τους ταιριάζει».

Η συνεργασία ακολουθεί το λανσάρισμα το 2022 της πλατφόρμας καφέ πολλαπλών ψήσιμο απευθείας στον καταναλωτή Beanz που δημιουργήθηκε από την Breville/Sage, έναν από τους κύριους παγκόσμιους ανταγωνιστές της De’Longhi στον χώρο του οικιακού καφέ. Το Beanz είναι επί του παρόντος διαθέσιμο χωριστά στις Ηνωμένες Πολιτείες και στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Το Beans Coffee Club, εν τω μεταξύ, ιδρύθηκε το 2019 από τους Richard και Fiona Jones, ακολουθώντας τα παραδείγματα παρόμοιων μοντέλων στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπως π.χ. Εμπορία καφέ, Mistobox και Κουτί φασολιών.

Η εταιρεία προσφέρει επί του παρόντος ψητά από 16 διαφορετικές εταιρείες ειδικού καφέ, ενώ προσφέρει μια πλατφόρμα κουίζ μέσω της οποίας οι χρήστες μπορούν να ανακαλύψουν καφέδες που ταιριάζουν στα γούστα τους. Οι συνδρομές μπορούν να είναι εβδομαδιαίες, κάθε δύο εβδομάδες ή μηνιαίες.


Έχει νέα να μοιραστείτε η επιχείρηση καφέ σας; Ενημερώστε τους συντάκτες του DCN εδώ.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *