Η Domino’s Australia συνεργάζεται με απίθανα φαγητά για νέα σειρά πίτσας – vegconomist

Domino’s Australia ένωσε τις δυνάμεις της με την Impossible Foods για να λανσάρει μια νέα σειρά από πίτσες που παρασκευάζονται με φυτική βάση Impossible™ Μοσχαρίσιο κρέας.

Οι πίτσες, οι οποίες θα είναι διαθέσιμες και στο Domino’s New Zealand, περιλαμβάνουν:

  • Vegan Impossible BBQ Burger — Σάλτσα μπάρμπεκιου με φρέσκια ντομάτα, κόκκινο κρεμμύδι, τυρί vegan, τουρσιά βουτύρου και μοσχαρίσιο μπουρέκι Impossible φυτικής προέλευσης. Η πίτσα ολοκληρώνεται με σάλτσα μπάρμπεκιου hickory.
  • Vegan Impossible Double Beef & Onion — Βέγκαν τυρί, Impossible φυτικής προέλευσης μοσχαρίσιο μπουρέκι και κόκκινο κρεμμύδι σε βάση σάλτσας μπάρμπεκιου.
  • Vegan Impossible Fire Breather — Vegan τυρί, Impossible Bief Pattie, jalapenos, ντομάτα σε κύβους, κόκκινο κρεμμύδι και νιφάδες τσίλι.
  • Vegan Impossible Godfather — Βέγκαν τυρί, Impossible φυτικής προέλευσης μοσχαρίσιο μπουκάλι, πιπεριά, ντομάτα κομμένη σε κύβους και ελιές Καλαμάτας σε βάση σκόρδου και σάλτσας πίτσας, με από πάνω ρίγανη.
  • Vegan Impossible Supreme — Vegan τυρί, Impossible φυτικής προέλευσης μοσχαρίσιο pattie, ανανάς, μανιτάρια, πιπεριά και κόκκινο κρεμμύδι σε φέτες, με ρίγανη και φρέσκα κρεμμυδάκια.

Και οι πέντε επιλογές είναι επίσης διαθέσιμες ως χορτοφαγικές πίτσες με γαλακτοκομικό τυρί, επομένως όσοι τρώνε φυτά θα πρέπει να προσέχουν να προσδιορίζουν τις προτιμήσεις τους. Επιπλέον, έχουν κυκλοφορήσει δύο ακόμη πίτσες Impossible (το Cheeseburger και το Hamburger), αλλά δεν είναι κατάλληλες ούτε για vegans ούτε για χορτοφάγους καθώς παρασκευάζονται με γαλακτοκομικό τυρί που περιέχει πυτιά.

© Domino’s Australia

Φυτική από την Domino’s

Αλλού στον κόσμο, η Domino’s λανσάρει περισσότερες φυτικές επιλογές. Στη Γαλλία, η αλυσίδα προσφέρει τέσσερις vegan πίτσες, ενώ η Domino’s India παρουσίασε μια φυτική επικάλυψη κοτόπουλου στα τέλη του 2020.

Στο Ηνωμένο Βασίλειο, μια σειρά από vegan πίτσες είναι διαθέσιμη στα καταστήματα Domino σε όλη τη χώρα. Η Domino’s USA πρότεινε πριν από λίγο καιρό ότι εξετάζει το ενδεχόμενο να λανσάρει φυτικά καλύμματα, αν και οι επιλογές είναι επί του παρόντος περιορισμένες.

«Γνωρίζουμε ότι οι άνθρωποι αναζητούν ενεργά πιο βιώσιμες επιλογές τροφίμων, αλλά είναι Είναι επίσης κρίσιμο το γεγονός ότι αυτές οι εναλλακτικές λύσεις προσφέρουν γεύση και εξαιρετική εμπειρία πίτσας», δήλωσε ο επικεφαλής μάρκετινγκ της Domino Adam Ballesty. «Το κάλυμμα πίτσας Impossible™ Beef κάνει ακριβώς αυτό. Έχει όλη τη γεύση και την υφή του ζουμερού, αυθεντικού κιμά, αλλά με πολύ λιγότερες περιβαλλοντικές επιπτώσεις. Είτε θέλετε να μειώσετε την παραδοσιακή κατανάλωση κρέατος είτε να συνδυάσετε το μενού σας με ευέλικτες επιλογές, οι νέες Impossible Pizzas της Domino παρέχουν σε όλους τους πελάτες μας μια ουσιαστική επιλογή χωρίς συμβιβασμούς στη γεύση, για την τέλεια Impossible Pizza Night.”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *