Η GH Bass λανσάρει τα πρώτα Vegan Weejun Loafers με Desserto Cactus Leather

Αμερικανική μάρκα υποδημάτων GH Bassγνωστός για την παρουσίαση των πρώτων loafers penny το 1936, ανακοινώνει ότι κυκλοφορεί δύο vegan εκδόσεις του κλασικού του Weejun Loafer κατασκευασμένο από Επιδόρπιο δέρμα κάκτου.

Βιωσιμότητα «αιχμής».

Ξεκινώντας για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2022, τα νέα Cactus Leather Weejun Loafers διαθέτουν εναλλακτικό δέρμα που αναπτύχθηκε από φύλλα κάκτου nopal και είναι διαθέσιμα σε πράσινο, μπορντό και μαύρο χρώμα. Τα Loafers περιλαμβάνουν μαλακές επενδύσεις και πάτους από δέρμα κάκτου, ραφές με κέρινο σπείρωμα και παραδοσιακές ελαφριές σόλες Weejuns.

Τα Cactus Leather Loafers είναι διαθέσιμα στον ιστότοπο της GH Bass και πωλούνται λιανικά για 202 $.

Vegan Δερμάτινα Loafers
©GH Bass

Ελκυστικό Alt-δερμάτινο

Ιδρύθηκε από Ο Adrián López Velarde και η Marte Cázarez, το βραβευμένο δέρμα κάκτου του Desserto μπήκαν γρήγορα στον κόσμο της βιώσιμης μόδας ως μια ελκυστική, χωρίς τοξίνες και σκληρότητα εναλλακτική στο δέρμα.

Μετά την κυκλοφορία του το 2020, η εταιρεία υπογεγραμμένος μια συμφωνία διανομής με τον παγκόσμιο λιανοπωλητή μόδας H&M, και έχει συνεργαστεί με μια σειρά από μεγάλες εταιρείες, μεταξύ των οποίων BMWGivenchy, Woodwatch και Everlane για να ενσωματώσουν το δέρμα του σε οτιδήποτε, από τα καθίσματα αυτοκινήτου και τους ιμάντες ρολογιών μέχρι την πολυτέλεια παιδικές μπότες.

Desserto Cactus Leather
©Επιδόρπιο

Σε μια συνέντευξη με τον vegconomist, οι ιδρυτές του Desserto μοιράστηκαν, “[T]Εδώ, αναμφίβολα, η υποδοχή των καταναλωτών για βιώσιμα υλικά αυξάνεται δραματικά παντού. Επιπλέον, η ζήτηση των καταναλωτών δεν είναι η μόνη κινητήρια δύναμη για βιώσιμα υλικά. Οι ίδιες οι βιομηχανίες πρέπει να υιοθετήσουν βιώσιμες πολιτικές για να αναπτυχθούν και να επιβιώσουν».

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *