Η Green Boy Group προσλαμβάνει τον πρώην διευθύνοντα σύμβουλο της Interfood Jeroen van den Heuvel ως Διευθύνοντα Σύμβουλο

Προμηθευτής φυτικής πρωτεΐνης Green Boy Group ανακοινώνει ότι προσέλαβε τον Jeroen van den Heuvel, πρώην διευθύνοντα σύμβουλο της παγκόσμιας εταιρείας γαλακτοκομικών προϊόντων Interfood, ως νέο διευθύνοντα σύμβουλό της.

«Δεν έχω δει ποτέ μια εταιρεία να αναπτύσσεται τόσο γρήγορα και να έχει τόσο θετικό αντίκτυπο»

Εκτός από τη διαχείριση των καθημερινών εργασιών της Green Boy, η Jeroen θα επιβλέπει τις προσλήψεις και θα παρέχει στρατηγική συμβολή για την αύξηση των εμπορικών δραστηριοτήτων της εταιρείας.

«Ήμουν συνδεδεμένος με την Green Boy τα τελευταία δύο χρόνια μέσω του συμβουλευτικού συμβουλίου που μου επέτρεψε να γνωρίσω την εταιρεία αρκετά καλά», είπε ο Jeroen. «Η ενέργεια και η δημιουργικότητα που φέρνει η ομάδα του Green Boy στο τραπέζι είναι καταπληκτική. Δεν έχω δει ποτέ μια εταιρεία να αναπτύσσεται τόσο γρήγορα και να έχει τόσο θετικό αντίκτυπο στη βιομηχανία τροφίμων. Είναι πραγματικά συναρπαστικό να μπορώ να συνεισφέρω με την εμπειρία μου με ουσιαστικό τρόπο για να τροφοδοτήσω περαιτέρω την επέκταση του Green Boy.”

Green Boy Vegan Nuggets
©Green Boy

Λειτουργικές πρωτεΐνες

Η Green Boy ιδρύθηκε το 2016 και παρέχει μια σειρά συστατικών για να δημιουργήσει πιο ρεαλιστικά κρέατα και γαλακτοκομικά προϊόντα φυτικής προέλευσης. Το 2020 ξεκίνησε Plant-Meat Protein™περιγράφεται ως σκόνη φυτικής πρωτεΐνης, μη ΓΤΟ, ποιότητας “κρέατος” για να βελτιώσει την αίσθηση του στόματος, τη διατροφή και την υφή των φυτικών μπιφτέκι, λουκάνικων και άλλων.

Το 2021, η εταιρεία αποκαλύφθηκε Plant-Dairy Protein™, μια λειτουργική σκόνη για την ενίσχυση των γαλακτοκομικών ιδιοτήτων του φυτικού τυριού, του γάλακτος, του γιαουρτιού, του βουτύρου και άλλων προϊόντων.

Green Boy Protein Powder
© Green Boy Group

«Είμαστε χαρούμενοι που έχουμε τον Jeroen στο πράσινο πλοίο μας», λέει ο Peter van Dijken, συνιδρυτής του Green Boy. «Τα πανιά μας είναι στη σωστή κατεύθυνση που έχει ως αποτέλεσμα το πλοίο μας να γίνεται όλο και μεγαλύτερο».

Συνέχισε, «Η Interfood και η Green Boy είναι παρόμοιες εταιρείες στη θέση τους ως προμηθευτές συστατικών. Ωστόσο, αντί να εστιάσουμε σε παραδοσιακά γαλακτοκομικά συστατικά όπως η Interfood, ανακινούμε τη βιομηχανία με τα καινοτόμα, φυτικά συστατικά τροφίμων μας και την προσέγγιση της αγοράς. Όντας μια νεότερη εταιρεία, ανυπομονούμε να μάθουμε από τον Jeroen πώς να καλλιεργούμε υπεύθυνα την ανάπτυξή μας τα επόμενα χρόνια».

Περαιτέρω επέκταση

Αρχικά με έδρα το Λος Άντζελες και το Άμστερνταμ, η Green Boy άνοιξε γραφείο στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας το 2021 και έκτοτε επεκτάθηκε στο Χονγκ Κονγκ, με σχέδια να ανοίξει νέα γραφεία στο Σικάγο (2023) και στη Νέα Υόρκη (2024).

«Ξέρετε, το Green Boy είναι πολύ περισσότερα από έναν απλό προμηθευτή συστατικών με βάση τα φυτά», εξηγεί ο Frederik Otten, συνιδρυτής και ιδιοκτήτης της Green Boy. «Τα τελευταία τρία χρόνια αναπτύξαμε φυτική πρωτεΐνη που λειτουργεί πραγματικά, η οποία υλοποιήθηκε στις σειρές μας Plant-Meat Protein™ και Plant-Dairy Protein™. Δημιουργήσαμε επίσης μια δημοφιλή γραμμή λιανικής στις ΗΠΑ μέσω της Green Boy Products και δημιουργήσαμε ένα εκτεταμένο εργαστήριο τροφίμων στο Λος Άντζελες. Στη συνέχεια, θα ανοίξουμε ένα Κέντρο Καινοτομίας Πρωτεϊνών που ονομάζεται «GRIP» στο Λος Άντζελες και γραφεία στο Σικάγο και τη Νέα Υόρκη».

Ιδρυτές του Green Boy
©Green Boy Group

Πρόσθεσε, «Στόχος μας είναι να διαταράξουμε τη βιομηχανία τροφίμων κάνοντας τα συστατικά τροφίμων φυτικής προέλευσης πιο προσιτά και οικονομικά. Υπάρχει μια εκστρατεία που θα εδραιώσει τη θέση του Green Boy ως καταλύτη για τη «Φυτική Μεταρρύθμιση Τροφίμων». Αυτή η Φυτοτροφική Μεταρρύθμιση χρειάζεται έναν διαχειριστή «Αιδεσιμότατο» και δεν θα μπορούσαμε να ευχηθούμε καλύτερο από τον Jeroen».

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *