Η Green Rebel της Ινδονησίας εγκαινιάζει νέα σειρά γαλακτοκομικών και χωρίς αυγά – vegconomist

Ινδονησιακή startup τεχνολογίας τροφίμων Green Rebel FoodsΓνωστό για το κοτόπουλο και το βοδινό κρέας του, κυκλοφόρησε το Creamy Crew, μια εναλλακτική σειρά χωρίς γαλακτοκομικά και αυγά. Η προσφορά περιλαμβάνει δύο νέα προϊόντα, το Mayo-Nice και το Caesar Dressing.

«Έχουμε ένα όραμα να δημιουργήσουμε εναλλακτικές λύσεις που βασίζονται σε φυτά που ταιριάζουν στις ασιατικές κοινότητες»

Αυτές οι νέες προσθήκες στο χαρτοφυλάκιο της εταιρείας αντικατοπτρίζουν τις προσπάθειες της Green Rebel για καινοτομία τροφίμων με βάση τα φυτά για να παρέχει εναλλακτικές λύσεις για ευέλικτους, vegans και άτομα που πάσχουν από δυσανεξία στη λακτόζη – περίπου το 90% του ασιατικού πληθυσμού, λέει η εταιρεία.

Το χαρτοφυλάκιο alt meat της Green Rebel περιλαμβάνει μπριζόλες φυτικής προέλευσης ολόκληρες κομμένες, διάφορες εναλλακτικές με γεύση κοτόπουλο, κομμάτια βοείου κρέατος και κιμά και ένα μπιφτέκι με μανιτάρια. Η εταιρεία επεκτάθηκε στην κατηγορία τυριών φυτικής προέλευσης όταν κυκλοφόρησε το Green Rebel’s Cheddar Cheeze για πρώτη φορά τον Δεκέμβριο του 2021.

ένα πιάτο φυτικής προέλευσης με μαγιονέζα vegan
© Green Rebel Foods

Εναλλακτικές λύσεις χωρίς γαλακτοκομικά

100% φυτικής προέλευσης, το Green Rebel’s Mayo-Nice, το Caesar Dressing και το Cheddar-Style Cheeze έχουν χαμηλότερα λιπαρά και θερμίδες από τα συμβατικά γαλακτοκομικά τυριά και μαγιονέζα. Η εταιρεία ισχυρίζεται ότι τα προϊόντα της είναι υγιεινά, πιστά στη γεύση και την υφή, προσιτά, προσβάσιμα και εύκολα στη χρήση.

«Ενώ τα γαλακτοκομικά και τα γαλακτοκομικά προϊόντα δεν αποτελούν παραδοσιακό μέρος της ασιατικής κουζίνας, δεν είναι ασυνήθιστο να τα βρίσκουμε σε πολλά ασιατικά νοικοκυριά λόγω της παγκοσμιοποίησης και του παγκόσμιου εμπορίου. Εμείς στην Green Rebel Foods έχουμε ένα όραμα να δημιουργήσουμε εναλλακτικές λύσεις με βάση τα φυτά που ταιριάζουν στις ασιατικές κοινότητες σε όλο τον κόσμο και αυτή η κατηγορία, το Creamy Crew, είναι η συνέχεια αυτής της υπόσχεσης», λέει ο Max Mandias, Green Rebel’s. συνιδρυτής και CINO.

Το Green Rebel’s Creamy Crew χρησιμοποιείται σε μενού σε αλυσίδες εστιατορίων και χειριστές F&B σε όλη την Ινδονησία με περισσότερα από 200 καταστήματα στη Τζακάρτα, την Τζογζακάρτα, τη Σουραμπάγια και το Μπαλί, όπως Burgreens, Fore Coffee, Mad Bagel, Max’s Pizza, Sushi Tei, Anomali Coffee, Κοινότητα KYND, Tentrem Hotel και Marriott Hotels.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *