Η GTFO It’s Vegan λανσάρει την GreatFoods Έρευνα & Συμβουλευτική για να βοηθήσει τις μάρκες που βασίζονται σε φυτά να επιτύχουν

Διαδικτυακή πλατφόρμα λιανικής GTFO Είναι Vegan ανακοινώνει την έναρξη της Ερευνητικές & Συμβουλευτικές Υπηρεσίες GreatFoods να βοηθήσει τις εταιρείες στην αγορά φυτών να επιτύχουν μεγαλύτερα επίπεδα επιτυχίας. Οι λύσεις της GreatFoods, σε συνδυασμό με μια ομάδα ειδικών του κλάδου, έχουν σχεδιαστεί για να βοηθήσουν τις εταιρείες τροφίμων και ποτών να περιηγηθούν στην πολυπλοκότητα της ανάπτυξης, της κυκλοφορίας και της ανάπτυξης φυτικών προϊόντων και εμπορικών σημάτων.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος με αυτό το κομμάτι της τεχνολογίας καθώς δεν υπάρχει τίποτα τέτοιο στην αγορά σήμερα»

Το GTFO, που κυκλοφόρησε το 2020, έχει πουλήσει περισσότερα από 500.000 προϊόντα σε 50.000 παραγγελίες από δεκάδες χιλιάδες πελάτες. Η εταιρεία λέει ότι διατηρεί τώρα μια από τις μεγαλύτερες ιδιόκτητες βάσεις δεδομένων με δεδομένα πωλήσεων και προτιμήσεων των καταναλωτών που βασίζονται σε φυτά. Μπορεί επίσης να υπερηφανεύεται για χιλιάδες κριτικές προϊόντων και σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από 150.000 οπαδούς του Instagram.

Σύμφωνα με την GTFO, πέρασε πολλούς μήνες σχεδιάζοντας την έναρξη της GreatFoods Research για την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών σε εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον ολοένα και πιο ανταγωνιστικό τομέα των φυτικών τροφίμων.

Vegan Προϊόντα/ Κουτί παντοπωλείου
©GTFO Είναι Vegan

Αποτελέσματα σε 10 μέρες

Η GreatFoods προσφέρει στις επωνυμίες μια πλήρη σειρά υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένης ποσοτικής και ποιοτικής έρευνας αγοράς, βοήθειας με την καινοτομία προϊόντων, δοκιμές, λανσάρισμα και επέκταση και πρόσβαση σε αποκλειστικό Veganalytics™️ – το οποίο παρέχει λεπτομερείς τάσεις αγορών, δεδομένα και δείκτες αναφοράς που δεν έχουν προσδιοριστεί. καταναλωτή.

Οι υπηρεσίες του GTFO τροφοδοτούνται επίσης από μια εσωτερική ανεπτυγμένη πλατφόρμα SaaS, γνωστή ως STAMP™️, η οποία βοηθά τις εταιρείες να λαμβάνουν γρήγορα σχόλια και να αγοράζουν πρόθεση για τα προϊόντα τους. Χρησιμοποιώντας τη βαθμολογία STAMP, η GTFO λέει ότι μπορεί να συμβουλεύσει μια εταιρεία σχετικά με την πιθανότητα επιτυχίας ή αποτυχίας του προϊόντος της σε λιγότερο από 10 ημέρες.

Συμβουλευτική για GreatFoods
©GTFO Είναι Vegan

Ο συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος Marc Pierce δηλώνει, “[I]n προηγούμενες ερευνητικές και συμβουλευτικές προσπάθειες θα έπρεπε να αναθέσω σε εξωτερικούς συνεργάτες ένα ή όλα αυτά τα στοιχεία. τώρα έχουμε την πλήρη λύση από άκρο σε άκρο για να βοηθήσουμε τις εταιρείες να μάθουν τι χρειάζεται για να πετύχουν… ή εναλλακτικά να λάβουν τις δύσκολες αποφάσεις για ανασυγκρότηση ή έξοδο, σώζοντας εταιρείες και επενδυτές από άστοχες επενδύσεις και δαπανηρά λάθη».

Ανατροφοδότηση σε πραγματικό χρόνο

Πριν από το GTFO, ο Pierce διηύθυνε μια επιτυχημένη επιχείρηση έρευνας αγοράς και παροχής συμβουλών για σχεδόν 20 χρόνια. Επίσης, κατείχε ηγετικές θέσεις στις PriceWaterhouse Coopers και Ernst & Young και εργάστηκε στη διαχείριση επωνυμίας στην Proctor and Gamble.

Για να ενισχύσει την ετοιμότητα της GreatFood για την αγορά, η GTFO λέει ότι έχει ήδη δοκιμάσει τις υπηρεσίες της σε περισσότερες από 50 νέες και υπάρχουσες εταιρείες.

GTFO Είναι Vegan
©GTFO Είναι Vegan

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος με αυτό το κομμάτι της τεχνολογίας καθώς δεν υπάρχει τίποτα τέτοιο στην αγορά σήμερα», λέει ο Pierce. «Έχουμε τη δυνατότητα να προωθήσουμε τα προϊόντα στο στάδιο της ιδέας και τα υπάρχοντα προϊόντα σε κάθε κουτί που στέλνουμε στη μεγάλη βάση πελατών μας και να λάβουμε σχόλια σε πραγματικό χρόνο για το τι είναι πιο σημαντικό για αυτούς τους πελάτες στην επιλογή ενός φυτικού προϊόντος μαζί με τον τρόπο καλά το προϊόν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες τους.»

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *