Η Impossible Foods προσλαμβάνει τη Leslie Sims ως Chief Marketing and Creative Officer – vegconomist

Αδύνατες τροφές ανακοινώνει ότι η βραβευμένη βετεράνος δημιουργικού και μάρκετινγκ, Leslie Sims, πρώην Deloitte, θα ξεκινήσει τη νεοσύστατη θέση του Chief Marketing and Creative Officer την 1η Ιανουαρίου 2023.

«Η Leslie είναι η αποδεδειγμένη δύναμη του δημιουργικού μάρκετινγκ που χρειαζόμαστε για να φέρουμε τα προϊόντα μας και να υποσχεθούμε στις μάζες»

Η Sims προσλήφθηκε από την Impossible για να «χτίσει ισχυρές λειτουργίες μάρκετινγκ και δημιουργικότητας», καθώς η εταιρεία σχεδιάζει να «αυξήσει σημαντικά την ευαισθητοποίηση των καταναλωτών και τις δοκιμές, ενώ προηγείται πολύ από άλλες μάρκες που βασίζονται σε φυτά σε μια δική της κατηγορία», σύμφωνα με τον Τύπο. ελευθέρωση.

Impossible Tasty Chili Mac
©Impossible Foods

Στην προηγούμενη θέση της ως Chief Creative Officer των ΗΠΑ στην Deloitte Digital, η Sims ανακηρύχθηκε μία από τις κορυφαίες 1CCO στις ΗΠΑ από το Adweek, μία από τις πιο δημιουργικές γυναίκες στη διαφήμιση από το Business Insider και μία από τις κορυφαίες ηγέτες μάρκετινγκ και καινοτόμους από τα Media .

«Η Leslie είναι η αποδεδειγμένη δύναμη του δημιουργικού μάρκετινγκ που χρειαζόμαστε για να φέρουμε τα προϊόντα μας και να υποσχεθούμε στις μάζες», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Impossible Foods, Peter McGuinness. «Η κατηγορία του φυτικού κρέατος είναι στα σπάργανα και παρά την ανάπτυξή μας, το μεγαλύτερο μέρος της χώρας δεν έχει ακούσει ακόμα για εμάς. Έχουμε μια πραγματική ευκαιρία να δημιουργήσουμε και να δημιουργήσουμε όχι μόνο τη δική μας επωνυμία, αλλά ολόκληρη την κατηγορία μέσω μεγαλύτερης ευαισθητοποίησης, προσβασιμότητας και προσβασιμότητας. Η Leslie ξέρει πώς να θέτει το δημιουργικό όραμα για τις επωνυμίες και τις επιχειρήσεις στην υπερανάπτυξη, να δημιουργεί και να οδηγεί ομάδες υψηλών επιδόσεων και να δημιουργεί συναισθηματικές συνδέσεις με τους καταναλωτές».

Αδύνατα μπιφτέκια κοτόπουλου
© Impossible Foods

Ο Sims έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με επωνυμίες τροφίμων και εστιατορίων όπως τα Burger King, Joe’s Crab Shack και Macaroni Grill, καθώς και με επωνυμίες που ανήκουν στην General Mills, όπως Nature Valley™, Big G Whole Grain Initiative, Cinnamon Toast Crunch™ και Betty Crocker™ .

«Το να σου προσφέρεται η ευκαιρία να δώσεις τον τόνο και να καθορίσεις την αφήγηση μάρκετινγκ για μια τόσο σημαντική μάρκα σε αυτό το επίπεδο είναι μια ευκαιρία που σου δίνεται μια φορά στην καριέρα», είπε η Leslie Sims, «Το Impossible είναι ο απόλυτος διαταράκτης της κατηγορίας για τα καλά. Είναι μια από τις λίγες εταιρείες στον κόσμο όπου, όπως τα πάει καλά η εταιρεία, έτσι και ο πλανήτης.

“Το αδύνατο είναι ο απόλυτος διακόπτης κατηγορίας για τα καλά”

«Τίποτα δεν είναι πιο κίνητρο από αυτό. Μου άρεσε πολύ ο χρόνος μου στη Deloitte Digital, ήταν προνόμιο να βοηθήσω να χτίσω και να συνδέσω την ομάδα σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες — είναι ένα συγκρότημα δύναμης γεμάτο με ταλέντο — και έχουν κάνει μερικά από τα πιο αγαπημένα μου έργα της καριέρας μου αυτά τα δύο τελευταία χρόνια. Είμαι όμως τόσο ενθουσιασμένος και ανυπομονώ να συναντηθώ και να εμβαθύνω με ολόκληρη την ομάδα στο Impossible για να τους βοηθήσω να αναπτυχθούν και να αλλάξουν τον κόσμο».

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *