Η Japanese Airline ANA θα προσφέρει νέα γεύματα για χορτοφάγους και χορτοφάγους – vegconomist

All Nippon Airways Η (ANA) ανακοινώνει μια νέα προσφορά vegan και χορτοφαγικών γευμάτων σε όλα τα διεθνή δρομολόγια από την Ιαπωνία. Η εταιρεία εξηγεί ότι η επέκταση έρχεται ως απάντηση στη ζήτηση των καταναλωτών για εναλλακτικά γεύματα σε διεθνείς πτήσεις.

Το νέο μενού έχει δημιουργηθεί από τους σεφ της ANA σε συνεργασία με τον Chef Hideki Takayama, έναν παγκοσμίου φήμης Γάλλο σεφ που έχει κερδίσει δύο φορές τον Διεθνή Διαγωνισμό Μαγειρικής Bocuse d’Or στην Ασία-Ειρηνικό.

Η vegan προσφορά εν πτήσει περιλαμβάνει πράσινο κάρυ με ρύζι ως κύριο πιάτο και μους κουνουπιδιού και τόφου με σπρίνγκ ρολό με dressing Tonburi ως συνοδευτικό. Οι σεφ δημιούργησαν ένα ποντίκι με σελινόριζα που σερβίρεται πάνω από μια τορτίγια και μια λαζάνια tofu ως το κύριο πιάτο για τους χορτοφάγους. Το νέο μενού περιλαμβάνει μια επιλογή χωρίς γλουτένη που δεν είναι ούτε vegan ούτε χορτοφαγική.

αεροπλάνο ANA που πετάει
© All Nippon Airways

ANA Future Promise

Αυτές οι νέες προσθήκες μενού αποτελούν μέρος της δέσμευσης της ANA να προσφέρει γεύματα που να ικανοποιούν τις διατροφικές ανάγκες ή προτιμήσεις των επιβατών. Πέρυσι, η ANA ανανέωσε τέσσερα υγιεινά γεύματα κατά την πτήση με γεύματα χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά, λίγες θερμίδες και χωρίς γλουτένη για άτομα με διαβήτη.

Η αεροπορική εταιρεία λέει ότι η κίνηση στοχεύει να «προωθήσει περαιτέρω την «καθολικότητα των τροφίμων» ως μέρος της ANA Future Promise πρωτοβουλία, η οποία πραγματοποιεί λειτουργίες και υπηρεσίες που προάγουν τη βιωσιμότητα. Η εταιρεία ανακοίνωσε πρόσφατα την υιοθέτηση του βίγκαν δέρματος Ultrasuede για τα καλύμματα του προσκέφαλου στα καθίσματα Green Jet.

νέα vegan δερμάτινα καλύμματα κεφαλής καθισμάτων κατασκευασμένα από την Toray
© Toray

Ο Executive Vice President, Customer Experience Management & Planning της ANA, Tomoji Ishii, σχολίασε σχετικά με το νέο μενού: «Η παροχή επιλογών γευμάτων χωρίς αποκλεισμούς είναι απαραίτητη για να διασφαλίσουμε στους πελάτες μας την καλύτερη εμπειρία κατά την πτήση». Και συνέχισε: «Ανυπομονούμε να παραδώσουμε αυτά τα προϊόντα μενού υψηλής ποιότητας και να παρέχουμε μια σειρά από επιλογές φαγητού για όλους τους πελάτες μας».

Η ANA θα προσφέρει τα νέα vegan, χορτοφαγικά γεύματα και γεύματα χωρίς γλουτένη από την 1η Νοεμβρίου 2022. Οι πελάτες καλούνται να κάνουν κρατήσεις τουλάχιστον 24 ώρες πριν από την προγραμματισμένη ώρα αναχώρησης της πτήσης τους μέσω του ιστότοπου ANA ή μέσω τηλεφώνου για να διασφαλιστεί η διαθεσιμότητα, εξηγεί η εταιρεία .

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *