Η JULIENNE BRUNO Συγκεντρώνει 5 εκατομμύρια £ για να κάνει τα Vegan τυριά “Πρώτη επιλογή, όχι εναλλακτικές” – vegconomist

Παραγωγός vegan τυριού με έδρα το Λονδίνο ΖΟΥΛΙΕΝ ΜΠΡΟΥΝΟ ανακοίνωσε έναν γύρο χρηματοδότησης 5 εκατομμυρίων λιρών με επικεφαλής την Cherry Ventures.

Η μάρκα λέει ότι θα χρησιμοποιήσει τη χρηματοδότηση για να επεκταθεί και να εργαστεί προς την ευρύτερη φιλοδοξία της να μεταμορφώσει τη βιομηχανία τροφίμων. Στόχος είναι να δημιουργηθούν τυριά που επιλέγουν οι καταναλωτές λόγω της ποιότητάς τους και όχι επειδή δεν περιέχουν γαλακτοκομικά. με τα λόγια της εταιρείας, προϊόντα που είναι η «πρώτη επιλογή, όχι εναλλακτικές».

Συλλογή 01

Πέρυσι, η JULIENNE BRUNO συγκέντρωσε 1 εκατομμύριο £ σε έναν γύρο χρηματοδότησης σπόρων με επικεφαλής τον Seedcamp. Αυτά τα κεφάλαια χρησιμοποιήθηκαν για την ανάπτυξη της συλλογής 01 της μάρκας, η οποία περιλαμβάνει τρία τυριά — Burrella, Crematta και Superstraccia.

Ενώ τα τυριά είναι εμπνευσμένα από παραδοσιακές ποικιλίες με βάση τα ζώα — burrata, κρέμα τυριού και στρατσιατέλα αντίστοιχα — η JULIENNE BRUNO τονίζει ότι πρέπει να θεωρούνται προϊόντα από μόνα τους και όχι ως απομιμήσεις.

© JULIENNE BRUNO

Πανελλαδική εκτόξευση

Στις αρχές του μήνα, τα τυριά της JULIENNE BRUNO κυκλοφόρησαν σε 45 τοποθεσίες Holland & Barrett σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο, ακολουθούμενα από επτά καταστήματα Whole Foods μόλις δύο εβδομάδες αργότερα. Η μάρκα είναι επίσης διαθέσιμη στο food hall στο Selfridge’s London, μαζί με επιλεγμένα εστιατόρια στην πρωτεύουσα.

Η επιτυχία της JULIENNE BRUNO έρχεται καθώς η αγορά τυριών vegan προβλέπεται να αναπτυχθεί σημαντικά, φτάνοντας τα 4,4 δισεκατομμύρια δολάρια έως το 2027. Οι αυξανόμενες επενδύσεις στη βιομηχανία και ο αυξανόμενος αριθμός λανσαρισμάτων νέων προϊόντων έχουν πιστωθεί εν μέρει με αυτήν την ανάπτυξη.

«Θα ήθελα να επωφεληθώ αυτής της ευκαιρίας για να καλωσορίσω θερμά όλους όσους μόλις ακούνε για εμάς για πρώτη φορά», δήλωσε ο Axel Katalan, ιδρυτής της JULIENNE BRUNO. «Είμαστε μια καρδιά και πολλά χέρια. Πάντα περίεργος και πάντα πεινασμένος. Η κουζίνα είναι το δημιουργικό μας εργαστήριο και η φιλοξενία είναι η κουλτούρα μας. Τώρα, ας καθίσουμε να φάμε».

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *