Η Meatless Farm λανσάρει Vegan Chipolatas and Chickenless Roast για την εορταστική περίοδο – vegconomist

Καθώς πλησιάζει η εορταστική περίοδος, η βρετανική μάρκα alt meat Φάρμα χωρίς κρέας ανακοινώνει την κυκλοφορία νέων chipolatas φυτικής προέλευσης και ενός αρώματος ψησίματος χωρίς κότες.

Συνδυάζοντας πρωτεΐνη μπιζελιού με μαϊντανό και ψίχα φασκόμηλου, το Chickenless Roast σερβίρει τέσσερα και λέγεται ότι είναι ιδανικό για ένα κυριακάτικο ψητό ή χριστουγεννιάτικο δείπνο. Το ψητό μπορεί να παρασκευαστεί σε 35 λεπτά και είναι τόσο χωρίς σόγια όσο και χαμηλό σε κορεσμένα λιπαρά.

Τα chipolatas θα αντικαταστήσουν τα υπάρχοντα λουκάνικα της Meatless Farm, στοχεύοντας σε καταναλωτές που θέλουν να δοκιμάσουν κάτι νέο. Έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες, χωρίς γλουτένη και παρασκευάζονται από πρωτεΐνη μπιζελιού.

© Meatless Farm

Ολόκληρα τεμάχια φάρμας χωρίς κρέας

Το νέο ψητό σε στυλ κοτόπουλου δεν είναι το πρώτο ολόκληρο κομμάτι φυτικής προέλευσης που προσφέρεται από την Meatless Farm. Τον Μάιο, η μάρκα λάνσαρε βίγκαν μπριζόλες και πέρυσι παρουσίασε τα βραβευμένα στήθη κοτόπουλου με βάση τα φυτά.

Τα νέα λανσαρίσματα αντικατοπτρίζουν τη σημαντική επιτυχία της Meatless Farm τον περασμένο χρόνο, συμπεριλαμβανομένης της εξυπηρέτησης τροφίμων — η εταιρεία ανακοίνωσε συνεργασίες με τις Mother Clucker, The Alchemist και TGI Friday’s.

«Με τεράστιο ανταγωνισμό από νέες και ανταγωνιστικές επωνυμίες στην κατηγορία, θέλαμε να επαναφέρουμε τη δημοφιλή μας συσκευασία λουκάνικων σε νέες και βελτιωμένης γεύσης chipolatas και να δημιουργήσουμε ένα ευέλικτο προϊόν ψητού που θα μπορούσε να ταΐσει όλη την οικογένεια. Και οι δύο εκτοξεύσεις μαγειρεύονται γρήγορα και μια φιλική προς τον πλανήτη ανταλλαγή για τα τρόφιμα που γνωρίζει και αγαπά το έθνος μας!». είπε ο Morten Toft Bech, ιδρυτής της Meatless Farm.

Τα chipolatas είναι πλέον διαθέσιμα σε εκατοντάδες καταστήματα Sainsbury και θα κυκλοφορήσουν στο Ocado στο τέλος του μήνα. Το Chickenless Roast μπορείτε να το βρείτε στην Tesco.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *