Η MingBings λανσάρει φυτικές τσέπες στο Μεξικό μέσω της αλυσίδας λιανικής Mr. Tofu

Κατεψυγμένα φυτικής προέλευσης μάρκα τροφίμων MingsBings ανακοινώνει ότι κυκλοφόρησε στο Μεξικό, σηματοδοτώντας την πρώτη διεθνή επέκταση της μάρκας. Το MingBings θα είναι πλέον διαθέσιμο στο Κύριε ΤόφουΗ κορυφαία αλυσίδα λιανικής πώλησης φυτών του Μεξικού, τόσο στο κατάστημα όσο και στο διαδίκτυο.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι για αυτή τη συνεργασία και την έναρξη της διεθνούς μας παρουσίας!»

Ιδρύθηκε από τον Iron Chef Ming Tsai, το MingBings προσφέρει μια σύγχρονη ασιατική άποψη για τα αρχαία κινέζικα «bings» (flatbreads) σε γνωστές γεύσεις όπως Cheeseburger, Sausage and Peppers, Buffalo Kuuliflower και Fiesta.

Οι τσέπες πλήρως χωρίς γλουτένη και vegan προσφέρονται αυτήν τη στιγμή σε περισσότερα από 3.500 παντοπωλεία στις ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένων των Sprouts, Wegmans, Select Targets και Whole Foods. Η μάρκα μπορεί επίσης να βρεθεί σε σημαντικές τοποθεσίες παραχώρησης όπως το Fenway Park και το Hard Rock Stadium, καθώς και σε κολέγια, πανεπιστήμια και σχολές προετοιμασίας.

Τον Οκτώβριο, η MingsBings συνεργάστηκε με το JUST Egg για να παρουσιάσει νέες τσέπες πρωινού με το χαρακτηριστικό φυτικό αυγό της JUST σε τέσσερις γεύσεις.

Πρωινό Vegan Chorizo
© MingsBings

Πρώτο διεθνές λανσάρισμα

Με την κυκλοφορία στο Μεξικό, η MingBings λέει ότι βοηθά στην επιτάχυνση της ανάπτυξης της φυτικής αγοράς και της αγοράς χωρίς γλουτένη αυτής της χώρας.

«Πάντα μου άρεσε η μεξικάνικη σκηνή του φαγητού. Με σχεδόν 130 εκατομμύρια ανθρώπους να ζουν στο Μεξικό, αναγνωρίζουμε τη δύναμη των κατοίκων του να αλλάζουν το σύστημα διατροφής ένα πιάτο κάθε φορά, vegans και non-vegans», δήλωσε ο σεφ Ming Tsai, ιδρυτής της MingsBings. “Κύριος. Η απόφαση της Tofu να φέρει τα MingsBings στα καταστήματά της αποτελεί απόδειξη ότι προμηθεύονται νόστιμες, υγιεινές, εύκολες στην παρασκευή μάρκες vegan για οικογένειες εν κινήσει. Είμαστε ενθουσιασμένοι με αυτή τη συνεργασία και την έναρξη της διεθνούς μας παρουσίας!».

Τσέπες MingsBings Vegan Πρωινού
© MingsBings

“Τέλειο σνακ”

«Στον Mr. Tofu προσπαθούμε συνεχώς να επεκτείνουμε τις επιλογές μας με τα καλύτερα, υγιεινά και πιο νόστιμα προϊόντα φυτικής προέλευσης, το MingsBings δεν αποτέλεσε εξαίρεση. Ένα τέλειο σνακ, μεσημεριανό γεύμα ή δείπνο με νόστιμη γεύση», δήλωσε ο Gerardo Iga, Διευθύνων Σύμβουλος και ιδρυτής του Mr. Tofu. «Είμαστε στην αποστολή μας, φέρνοντας νόστιμα τρόφιμα φυτικής προέλευσης στο τραπέζι σας με έναν εξαιρετικά εύκολο τρόπο. Μπορείτε να ψωνίσετε στα καταστήματά μας γνωρίζοντας ότι κάθε προϊόν που πουλάμε είναι χωρίς σκληρότητα, ευγενικό προς τα ζώα και φιλικό προς τον πλανήτη. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι με αυτό το λανσάρισμα και είμαστε εξαιρετικά βέβαιοι ότι οι πελάτες μας θα είναι τόσο ευχαριστημένοι με αυτό το νέο προϊόν που θα ενταχθεί στην οικογένειά μας.»

Η πλήρης σειρά του MingBings είναι διαθέσιμη στα 25 καταστήματα του Mr. Tofu και διαδικτυακά στο www.mrtofu.com για 159 πέσος.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *