Η Modern Milkman προσφέρει γάλα βρώμης μηδενικών αποβλήτων που παραδίδεται στις πόρτες των καταναλωτών του Ηνωμένου Βασιλείου – vegconomist

Σύγχρονος Γαλατάς είναι μια βιώσιμη υπηρεσία παράδοσης ειδών παντοπωλείου με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο, εμπνευσμένη από τους παραδοσιακούς ντόπιους γαλατάδες που παραδίδουν προϊόντα σε επαναχρησιμοποιούμενα γυάλινα μπουκάλια.

Ενώ πολλά από τα προϊόντα της μάρκας περιέχουν γαλακτοκομικά, προσφέρει επίσης μια σειρά φυτικής προέλευσης, συμπεριλαμβανομένου του γάλακτος βρώμης χωρίς γλουτένη που παρασκευάζεται εξ ολοκλήρου με βρετανική βρώμη. Το φυτικό γάλα παραδίδεται απευθείας στις πόρτες των καταναλωτών, συσκευασμένο είτε σε επαναχρησιμοποιούμενες και επιστρεφόμενες γυάλινες φιάλες είτε σε χαρτοκιβώτια που μπορούν να κομποστοποιηθούν στο σπίτι.

Το Modern Milkman προσφέρει επίσης μια σειρά από άλλες βιώσιμα συσκευασμένες επιλογές κατάλληλες για vegans. Αυτά περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, χυμούς φρούτων ψυχρής έκθλιψης σε επιστρεφόμενα γυάλινα μπουκάλια, φρούτα και λαχανικά χωρίς πλαστικό και vegan brownies σε χάρτινες σακούλες.

«Πιστεύουμε ότι είναι σημαντικό ο καθένας να μπορεί να απολαμβάνει προϊόντα βιώσιμης προέλευσης και οικολογικής συνείδησης, ανεξάρτητα από τη διατροφή ή τον τρόπο ζωής του», δήλωσε ο Simon Mellin, Διευθύνων Σύμβουλος και ιδρυτής της Modern Milkman.

© Modern Milkman

Φυτικά γάλατα με βιώσιμη συσκευασία

Τα φυτικά γάλατα χρειάζονται γενικά πολύ λιγότερους πόρους για να παραχθούν από τα αντίστοιχα γαλακτοκομικά, αλλά ορισμένες εταιρείες εργάζονται για να τα καταστήσουν ακόμα πιο βιώσιμα βελτιώνοντας τη συσκευασία τους. Η φάρμα Bradley Nook του Ηνωμένου Βασιλείου άλλαξε από τα ζώα εκτροφής στην παραγωγή βιολογικού γάλακτος βρώμης σε επαναχρησιμοποιούμενα γυάλινα μπουκάλια, ενώ η ινδική μάρκα γάλακτος βρώμης Bevry επέλεξε επίσης γυάλινα μπουκάλια αντί για χαρτοκιβώτια.

Στις ΗΠΑ, η JOI με έδρα το Μαϊάμι είναι πρωτοποριακά φυτικά συμπυκνώματα γάλακτος που πωλούνται σε γυάλινα βάζα και κομποστοποιήσιμες συσκευασίες. Ένα μόνο σακουλάκι των 12 ουγκιών μπορεί να κάνει ένα γαλόνι φυτικού γάλακτος, εξοικονομώντας τεράστια ποσότητα συσκευασίας σε σύγκριση με τα κανονικά κουτιά.

«Η βασική μας εστίαση παραμένει η μείωση των απορριμμάτων συσκευασίας σε όλα τα προϊόντα της JOI και η συνεχής βελτίωση των συνολικών προσπαθειών μας για βιωσιμότητα», δήλωσε ο Hector Gutierrez, Διευθύνων Σύμβουλος της JOI.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *