Η NotCo κάνει το ντεμπούτο της στην Χιλή με τις πολυαναμενόμενες φέτες NotCheese

Λατινοαμερικανός ξεκίνα NotCo ανακοινώνει την κυκλοφορία του NotCheese – την πρώτη του προσφορά τυριού και αυτό που η εταιρεία αποκαλεί το «πιο αναμενόμενο προϊόν» στην ιστορία της. Ξεκινώντας σε δύο ποικιλίες, οι φέτες NotCheese θα κάνουν το ντεμπούτο τους αρχικά στα σούπερ μάρκετ Jumbo στη Χιλή, καθώς και στον ιστότοπο NotCo.

“Αναμφισβήτητα ένα από τα πιο σημαντικά ορόσημα για την NotCo”

Διαθέσιμο σε ποικιλίες Buttery και Cheddar, το NotCheese παρασκευάζεται από συστατικά όπως βούτυρο καρύδας, άμυλο ταπιόκας, πρωτεΐνη μπιζελιού και κουρκουμά. Το προϊόν προσφέρει την ίδια μυρωδιά, υφή και γεύση με το παραδοσιακό τυρί και μπορείτε να το απολαύσετε πάνω από μπιφτέκια ή να το λιώσετε σε σάλτσα ή ντιπ.

Το NotCheese δημιουργήθηκε με τη βοήθεια της πατενταρισμένης τεχνητής νοημοσύνης της εταιρείας, γνωστής ως Giuseppi, και εντάσσεται στο διάσημο χαρτοφυλάκιο προϊόντων της, το οποίο περιλαμβάνει τα NotMilk, NotBurger, NotIcecream, NotMayo και NotChicken.

Σύμφωνα με την εταιρεία, το τυρί ήταν το προϊόν με τα περισσότερα ζητήματα από την κοινότητα των θαυμαστών της NotCo.

Φέτες τυριού NotCo
©NotCo

Περισσότερα “Όχι τυρί”

Τον Οκτώβριο, η NotCo παρουσίασε ένα ξεχωριστό τυρί φυτικής προέλευσης προϊόν που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τον παγκόσμιο γίγαντα τροφίμων Kraft Heinz. Ονομάζεται επίσης Not Cheese, αυτό το προϊόν είναι συν-επώνυμα με το διάσημο λογότυπο της Kraft και διατίθεται σε διάφορες ποικιλίες, συμπεριλαμβανομένων των American, Cheddar και Provolone. Το Kraft’s Not Cheese κυκλοφόρησε σε μια περιορισμένη δοκιμή στα 30 σούπερ μάρκετ του Κλίβελαντ του Οχάιο, ενώ το λανσάρισμα σε εθνικό επίπεδο σχεδιάζεται για το επόμενο έτος.

Η NotCo, της οποίας οι επενδυτές περιλαμβάνουν τον Τζεφ Μπέζος, πέτυχε το καθεστώς Unicorn το 2021, με εκτιμώμενη αποτίμηση 1,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Η εταιρεία έχει αυξήσει πάνω από 350 εκατομμύρια δολάρια στη χρηματοδότηση, και τα προϊόντα της μπορούν να βρεθούν σε ολόκληρη τη Λατινική Αμερική, συμπεριλαμβανομένου του Μεξικού, της Βραζιλίας, της Χιλής, της Αργεντινής και του Ισημερινού.

Κοινοπραξία Kraft Heinz Not Co
©Kraft Heinz/ Not Co

Ακούγοντας τους καταναλωτές

«Αυτή η νέα κυκλοφορία είναι σύμφωνη με την οικοδόμηση του σκοπού μας NotCo που επιδιώκει τη μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων, αλλά είναι επίσης σε αρμονία με τις ανάγκες των καταναλωτών μας», δήλωσε ο Matias Muchnick, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της NotCo. «Τα σχόλια και οι προτιμήσεις τους μας επιτρέπουν να συνεχίσουμε να βελτιώνουμε τα προϊόντα μας και μας καθοδηγούν να δούμε ποιες άλλες κατηγορίες μπορούμε να εφαρμόσουμε. Έχουμε προσαρμοστεί και τοποθετηθεί ανάμεσα στις καλύτερες μάρκες χάρη σε αυτό και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με αυτό το λανσάρισμα, αναμφίβολα ένα από τα πιο σημαντικά ορόσημα για την NotCo.»

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *