Η Rustlers παρουσιάζει το Maverick Chick’un Fillet χωρίς κρέας – vegconomist

Βρετανική μάρκα φαγητού με απλή ψύξη Rustlers λάνσαρε το πρώτο της προϊόν πλήρως φυτικής προέλευσης – το φιλέτο Maverick Chick’un χωρίς κρέας.

Το έτοιμο γεύμα αποτελείται από ένα φιλέτο μπιζελιού και πρωτεΐνης σιταριού πάνω σε ένα κουλούρι σουσαμιού. Γεμίζεται με vegan μαγιονέζα και φύλλα σαλάτας.

Η Rustlers – η οποία ανήκει στον παραγωγό κρέατος Kepak – κυκλοφόρησε την πρώτη της χορτοφαγική επιλογή, το Meatless Maverick Classic Burger, πριν από περίπου ένα χρόνο. Αλλά ενώ χαρακτηρίζεται ως φυτικό, το μπιφτέκι περιέχει μια φέτα τυρί γαλακτοκομικών, καθιστώντας το ακατάλληλο για vegans. Το νέο Chick’un Fillet, από την άλλη, έχει πιστοποιηθεί από την Vegan Society.

© Rustlers

Vegan σάντουιτς

Μια έκθεση που δημοσιεύθηκε τον Ιούνιο διαπίστωσε ότι πολλοί λιανοπωλητές στο Ηνωμένο Βασίλειο έχουν μειώσει τον αριθμό των vegan σάντουιτς που προσφέρουν, αν και η χρήση των πρωτεϊνών alt στα σάντουιτς έχει αυξηθεί κατά ένα τεράστιο 620%. Τα καταστήματα εξυπηρέτησης φαγητού όπως το Subway τείνουν να παρέχουν περισσότερες επιλογές από τα σούπερ μάρκετ, με το 34% των σάντουιτς να προσφέρονται χωρίς κρέας.

«Για τον αυξανόμενο αριθμό μειωτήρων κρέατος, το Meatless Maverick Chick’un Burger μας παρέχει μια εύκολη εναλλαγή, ενώ ταιριάζει συμπεριφορικά στις υπάρχουσες συνήθειες και ξεπερνώντας τα πιο σημαντικά εμπόδια στη δοκιμή για την κατηγορία των φυτών –– τιμή και γεύση», είπε η Elaine Rothballer. επικεφαλής μάρκετινγκ καταναλωτικών εμπορικών σημάτων στο τμήμα τροφίμων του Ομίλου Kepak.

Το νέο σάντουιτς Rustlers είναι πλέον διαθέσιμο στην Tesco.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *