Η SoFine λανσάρει φυτικά μπιφτέκια κοτόπουλου και λαχανικά και τυριά – vegconomist

SoFine Foodsένας παραγωγός φυτικής προέλευσης με έδρα την Ολλανδία, κυκλοφόρησε εγκαίρως δύο νέα προϊόντα για το Veganuary.

Μαζί με τα επιτυχημένα SoChicken Skewers της SoFine, τα SoChicken Burgers είναι μπιφτέκια φυτικής προέλευσης που παρασκευάζονται με πρωτεΐνη σόγιας και σίτου. Λέγεται ότι έχουν την ίδια γεύση και ζουμερή υφή με το συμβατικό κοτόπουλο, ξεπερνώντας άλλες εναλλακτικές λύσεις κρέατος σε μια τυφλή δοκιμή γεύσης.

Τα Vegetable & Cheeze Puffers με επικάλυψη με φρυγανιά παρασκευάζονται από 39% λαχανικά – ένα μείγμα από σπανάκι, κολοκυθάκι και κρεμμύδια – σε συνδυασμό με vegan τυρί. Τα Puffers έχουν λάβει κορυφαία βαθμολογία Nutriscore A, καθώς είναι πλούσια σε φυτικές ίνες και πρωτεΐνες και χαμηλά σε κορεσμένα λιπαρά.

Τα νέα προϊόντα είναι ήδη διαθέσιμα στο Βέλγιο και έφτασαν πρόσφατα σε ορισμένα καταστήματα Edeka και Rewe στη Γερμανία. Το λανσάρισμα υποστηρίζεται από μια καμπάνια μάρκετινγκ που περιλαμβάνει διαφημίσεις, κουπόνια, φυλλάδια και προωθητικές ενέργειες στα σημεία πώλησης.

Τρόπος ζωής SoFish Fingers
©SoFine

Ποικίλη γκάμα προϊόντων

Αρχικά πιο γνωστή ως μάρκα tofu, η SoFine επεκτείνει τη γκάμα προϊόντων της τα τελευταία χρόνια για να συμπεριλάβει μια ποικιλία εναλλακτικών κρεάτων και γαλακτοκομικών. Το 2020, η μάρκα λάνσαρε μια φυτική εναλλακτική φέτα που ονομάζεται SoCheeze cubes, διαθέσιμη σε τρεις γεύσεις.

Αυτόν τον Απρίλιο, η SoFine παρουσίασε τα στικ SoFish, τα οποία ψηφίστηκαν ως η καλύτερη γεύση σε μια τυφλή δοκιμή γεύσης με δύο παρόμοια προϊόντα. Άλλα προϊόντα της SoFine περιλαμβάνουν τα σνίτσελ και τα κεφτεδάκια.

«Το Veganuary παρακινεί όλο και περισσότερους ανθρώπους να τρώνε μια πιο φυτική διατροφή», δήλωσε η Jessica Zomerdijk, εμπορική διευθύντρια στο SoFine. «Ως πρωτοπόροι για εναλλακτικές επιλογές βίγκαν κρέατος, ψαριού και τυριού, το υποστηρίζουμε με νέα νόστιμα προϊόντα — και δημιουργούμε επιπλέον κίνητρα για να δοκιμάσετε απλώς κάτι νέο».

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *