Η Umami Meats and Ingredion αναπτύσσει από κοινού καλλιεργημένα κέικ και φιλέτα ψαριών – vegconomist

Εκκίνηση καλλιεργημένων θαλασσινών με έδρα τη Σιγκαπούρη Κρέατα Umami πρόκειται να φιλοξενήσει μια ιδιωτική εκδήλωση παρουσίασης των πρώτων δομημένων πρωτότυπων καλλιεργημένων ψαριών της εταιρείας που αναπτύχθηκαν σε συνεργασία με εταιρεία λύσεων τροφίμων με έδρα τις ΗΠΑ Συστατικό.

Στην εκδήλωση θα κάνουν το ντεμπούτο τους ταϊλανδέζικα κέικ ψαριού και τα χτυπημένα φιλέτα ψαριού που παρασκευάζονται με καλλιεργημένα κύτταρα ψαριών χρησιμοποιώντας την αποκλειστική τεχνολογία της Umami.

Προϊόντα για εστιατόρια υψηλής ποιότητας

Ο Mihir Pershad, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Umami Meats, δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που μπορούμε να παρουσιάσουμε τα πρώτα δομημένα πρωτότυπά μας. Με αυτήν την έκθεση προϊόντων, στόχος μας είναι να δείξουμε την ευελιξία των καλλιεργούμενων ψαριών μας και την ευρεία γκάμα επιθυμητών, δομημένων προϊόντων που σκοπεύουμε να προμηθεύουμε μέσω εστιατορίων υψηλών προδιαγραφών καθώς συμβαίνουν προοδευτικές κανονιστικές αλλαγές σε κάθε μία από τις στοχευόμενες αγορές κυκλοφορίας».

Η συνεργασία με την Ingredion, η οποία ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια της Σιγκαπούρης 2022 Αγροδιατροφική Εβδομάδαθα βοηθήσει την Umami να καλλιεργήσει τα καλλιεργημένα ψάρια της χρησιμοποιώντας δομές σκαλωσιάς που αναπτύχθηκε από την Ingredion. Ο Rohit Tipnis, ανώτερος διευθυντής πωλήσεων και τεχνικών υπηρεσιών της Ingredion, δήλωσε: «Η συνεργασία θα βελτιώσει την ποιότητα των προϊόντων της Umami».

διάφορα είδη ψαριών που βρίσκονται στον πάγο
© Umami Meats

Στρατηγικά βήματα για τα καλλιεργούμενα ψάρια

Αφού αποκάλυψε την καλλιεργημένη μπάλα ψαριού laksa της εταιρείας τον Αύγουστο και πρόσφατα ανακοίνωσε ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για την τεχνολογία θαλασσινών που καλλιεργεί σε κύτταρα, Κρέατα Umami κάνει στρατηγικά βήματα στον χώρο των καλλιεργούμενων κυττάρων.

Τον Μάρτιο, η Umami συγκέντρωσε 2,4 εκατομμύρια δολάρια σε έναν γύρο pre-seed, χρησιμοποιώντας τα κεφάλαια για την περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρείας μέσα ανάπτυξης φυτών και φυκιών και τη διαδικασία μονοκύτταρου βλαστοκυττάρου για τη δημιουργία κυττάρων. Η υπόσχεση της Umami να προμηθεύει την αγορά με τα θαλασσινά χωρίς αλιεύματα, μικροπλαστικά, υδράργυρο και περιβαλλοντικές επιπτώσεις θα μπορούσε να φτάσει σύντομα. Εν αναμονή των ρυθμιστικών εγκρίσεων, η Umami σχεδιάζει να κυκλοφορήσει και τα δύο προϊόντα μέχρι τον Αύγουστο του 2023

«Η καινοτομία βρίσκεται στο επίκεντρο της συνεργασίας μας με την Umami Meats. Η εργασία με καλλιεργημένα θαλασσινά και κρέας αποτελεί το επόμενο βήμα προς τη βιώσιμη καινοτομία», δήλωσε ο Rohit Tipnis. «Μέσω αυτής της συνεργασίας, η Ingredion εισήγαγε ένα λειτουργικό σύστημα που παρέχει την ιδανική υφή και δομή στα κέικ ψαριών ταϊλανδέζικου στιλ. Η Umami Meats αξιοποίησε με επιτυχία την τεχνογνωσία της Ingredion στη σύνθεση και το εκτεταμένο χαρτοφυλάκιο βιώσιμων λύσεων για να λανσάρει στην αγορά ένα προϊόν με γεύση, υφή και γεύση που προτιμούν οι καταναλωτές», πρόσθεσε.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *