Η Vegan Zeastar λανσάρει τη σειρά φυτικών προϊόντων γαρίδας “The Shrimpz Family” – vegconomist

Vegan Finest Foods της Ολλανδίας ανακοινώνει σήμερα μια σειρά γαρίδων 100% φυτικής προέλευσης που περιλαμβάνει τρία νέα προϊόντα με την επωνυμία Vegan Zeastar.

Η σειρά Shrimpz Family θα κάνει το ντεμπούτο της με γεύσεις Crispy Chili Shrimpz και Crispy Lemon Shrimpz καθώς και κανονικές Vegan Shrimpz. Τα προϊόντα βασίζονται στη σόγια και το σιτάρι ως κύρια συστατικά.

Η Vegan Zeastar έχει γνωρίσει μεγάλη επιτυχία στην εγχώρια αγορά της στην Ολλανδία καθώς και στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου το vegan προϊόν της μπακαλιάρου κυκλοφόρησε το 2020, και στην Ισπανία όπου το Vegan Sashimi, το No Tuna και το No Salmon έφτασε στη Μαδρίτη τον περασμένο Μάρτιο.

ταλιατέλες λεμονιού βασιλικού με γαρίδες τσίλι
© Vegan Zeastar

Η κυκλοφορία του The Shrimpz Family συμπίπτει με την αυξανόμενη ευαισθητοποίηση σχετικά με την ταλαιπωρία των ζώων που λαμβάνει χώρα στη βιομηχανική εκτροφή γαρίδων, μετά την ολλανδική τηλεοπτική σειρά Keuringsdienst van Waarde (Υπηρεσία Προτύπων Τροφίμων), η οποία τόνισε πώς χιλιάδες εκτρεφόμενες γαρίδες στην Ολλανδία έχουν τα μάτια τους. αποκόπηκε για χάρη της αναπαραγωγής.

Από σήμερα, 21 Νοεμβρίου, το Crispy Lemon Shrimpz θα είναι διαθέσιμο στο ολλανδικό κατάστημα λιανικής Jumbo, τόσο διαδικτυακά όσο και σε καταστήματα, όπου το προϊόν θα ενωθεί με τα Salmon Sashimi, No Tuna Sashimi και Kalamariz. Η σειρά γαρίδων είναι επίσης διαθέσιμη σε χονδρεμπόρους όπως η VHC Boys, η Hanos και η Bidfood.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *