Η Violife Συμφωνεί Νέα Συνεργασία με το PLNT Burger

Η VIOLIFE® ΕΠΕΚΤΑΝΕΙ ΤΙΣ ΦΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΥΡΙΩΝ ΣΤΟ PLNT BURGER

Πολύ αγαπημένοι τυροκομικοί Η Violife έχει επεκτείνει το ρεπερτόριό της συνεργαζόμενη με την εταιρεία μπιφτέκι που βασίζεται σε φυτά Μπιφτέκι PLNT. Το Violife θα είναι πλέον το μόνο τυρί φυτικής προέλευσης διαθέσιμο σε όλες τις τοποθεσίες του PLNT Burger, με ορισμένες από τις επιλογές του μενού όπως το PLNT Cheeseburger, το DBL PLNT Cheeseburger, το Chilli Bowl, το Spicy Chik’N Sandwich και το Steakhouse Burger.

“Είμαστε ενθουσιασμένοι που μπορούμε να προσφέρουμε στους νέους και τους υπάρχοντες θαυμαστές μας έναν νέο τρόπο για να απολαμβάνουν τα τυριά μας σε πιάτα από φυτά που θα τους ενθουσιάσουν και θα τους κάνουν να επιστρέφουν για περισσότερα”, είπε. Rachel Waynberg, Violife Senior Marketing Manager, Foodservice. “Αυτή η αποκλειστική συνεργασία δείχνει τον βαθύ θαυμασμό για το Violife και το PLNT Burger από τους θαυμαστές και είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεχίζουμε να επεκτείνουμε τα καταστήματα PLNT Burger σε όλες τις ΗΠΑ”

Το PLNT Burger που ονομάστηκε πρόσφατα ένα από τα «Hot Concepts» του Nation’s Restaurant News για το 2022, είναι ενθουσιασμένο με τη συνεργασία. «Λατρεύουμε τα τυριά Violife», δήλωσε ο σεφ Mike Coletti, Διευθυντής Μαγειρικής. «Το Violife έχει την κρεμώδη υφή και τη λιτότητα που αναζητούσαμε. Λιώνουμε τα τυριά τους σε όλα τα μπιφτέκια μας και τα τρίβουμε στο τσίλι μας. Από παλαιωμένο τσένταρ, προβολόνε και αμερικάνικες φέτες μέχρι πικάντικο τυρί τζακ πιπεριού, το Violife συσκευάζει όλη τη γεύση του κανονικού τυριού χωρίς όλα τα αλλεργιογόνα».

Η Violife προσφέρει μια τεράστια γκάμα προϊόντων τυριού φυτικής προέλευσης, τα οποία είναι όλα απαλλαγμένα από γαλακτοκομικά, συντηρητικά, καζεΐνη, λακτόζη, γλουτένη, ξηρούς καρπούς και σόγια. Αγαπημένο στο γραφείο του TVR πρέπει να είναι το ελληνικό λευκό τυρί Violife, κομμένο σε κύβους σε σαλάτα. Είναι νόστιμα! Ομοίως, όλα τα προϊόντα PLNT Burger είναι 100% φυτικής προέλευσης, με πιστοποίηση Kosher, Halal και χωρίς ξηρούς καρπούς. Το PLNT Burger προσφέρει επίσης πολλές επιλογές χωρίς γλουτένη.

Ενώ πολλοί vegan επιλέγουν να αποφεύγουν τυριά φυτικής προέλευσης ή οτιδήποτε μοιάζει με ζωικά προϊόντα, αναγνωρίζουμε ότι πολλοί εξακολουθούν να αγαπούν να επιδίδονται σε παλιά αγαπημένα, αντικαθιστώντας τη γαλακτοκομική μορφή με φυτική. Ως εκ τούτου, γράψαμε αυτό το κομμάτι σε μερικά από τα καλύτερα τυριά γύρω – θα θέλαμε να ακούσουμε τη γνώμη σας και ποια προτιμάτε.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *