Καλώς ήρθατε στη νέα μας ιστοσελίδα! – Ο Καφές του Π.Τ

Τα πράγματα φαίνονται λίγο διαφορετικά εδώ! Ενημερώσαμε τον ιστότοπό μας για να σας προσφέρουμε μια πιο ομαλή εμπειρία, ιδιαίτερα σε κινητές συσκευές, και πιο πλούσιο περιεχόμενο—ρίξε μια ματιά στη σελίδα Συνδρομές καφέ ή διαβάστε τα προφίλ των συνεργατών μας Direct Trade στο ιστολόγιο Meet the Producers, για παράδειγμα.

Η φωτογραφία banner της αρχικής σελίδας (παραπάνω) προσφέρει μια πανοραμική θέα ενός κρίσιμου βήματος στην επεξεργασία του καφέ: την ξήρανση των συγκομισμένων κερασιών. Στη φωτογραφία, ένας εργάτης στο Finca La Bolsa στο Huehuetenango της Γουατεμάλας τείνει να επεξεργάζεται φυσικούς και πλυμένους καφέδες που έχουν στραγγίσει σχολαστικά και γυρισμένο για ομοιόμορφο στέγνωμα σε μια τσιμεντένια αυλή. Πραγματικά μια δουλειά με αγάπη!

Διαβάστε παρακάτω για μερικά highlights:

• Φίλτρα συλλογής

Βελτιώστε εύκολα την αναζήτησή σας κατά την περιήγηση σε οποιαδήποτε συλλογή. Επιλέξτε φίλτρα στην αριστερή πλευρά της οθόνης του υπολογιστή σας ή πατήστε το κουμπί Φίλτρα στο επάνω μέρος της οθόνης του κινητού σας.

• Ενσωματωμένες συχνές ερωτήσεις

Οι σελίδες προϊόντων για ειδικά είδη όπως οι καφέδες Blue Label και οι συνδρομές Roaster’s Choice υπογραμμίζουν τώρα σημαντικές πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα ψησίματος, τη συσκευασία και την παράδοση. Μην αναρωτιέστε πότε η ειδική αγορά σας θα ψηθεί και θα σταλεί!

• Αντίστροφη μέτρηση δωρεάν αποστολής

Το καλάθι αγορών παρακολουθεί πόσο κοντά βρίσκεστε στο ελάχιστο ποσό των 50 $ δωρεάν αποστολής και σας ειδοποιεί όταν φτάσετε το όριο!

Το καλάθι αγορών του PT

Υπάρχουν πολλά περισσότερα να ανακαλύψετε καθώς περιηγείστε. Πείτε μας τη γνώμη σας!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *