Κόμμα! Εκδήλωση καλωσορίσματος Golden Bean 2022


22 Αυγούστου 2022 (Δημοσιεύθηκε: 20 Αυγούστου 2022)


Ο ιδρυτής της Golden Bean και ο Head Bean Sean Edwards με τον ιδρυτή και πρόεδρο του Crimson Cup, Greg UbertΟ ιδρυτής της Golden Bean και ο Head Bean Sean Edwards με τον ιδρυτή και πρόεδρο του Crimson Cup, Greg Ubert
Ο ιδρυτής της Golden Bean και ο Head Bean Sean Edwards (αριστερά) με τον ιδρυτή και πρόεδρο του Crimson Cup, Greg Ubert

Ήμασταν ενθουσιασμένοι που φιλοξενήσαμε το The Golden Bean Welcome event στο Crimson Cup Innovation Lab!

Πάνω από 75 ψήστες καφέ από όλη τη Βόρεια Αμερική ήρθαν για να γιορτάσουν στο δικό μας SCA-Πιστοποιημένο Premier Training Campus.

Σερβίρουμε διασκέδαση, μουσική, φαγητά και φαγητά για να ξεκινήσουμε το πάρτι.

Οι γιορτές ξεκίνησαν τις μεγαλύτερες στον κόσμο ψήσιμο καφέ ανταγωνισμός, Το Golden Bean Βόρεια Αμερική.

Ο διαγωνισμός του 2022 συγκέντρωσε περισσότερες από 700 συμμετοχές που διαγωνίστηκαν για τον συνολικό τίτλο του Golden Bean, Chain Store/Franchise Champion και χρυσά, ασημένια και χάλκινα μετάλλια.

Ο Διευθυντής Αειφορίας Brandon Bir (δεξιά) καλωσορίζει τους επισκέπτες«Είμαστε ενθουσιασμένοι που συγκεντρώσαμε τόσους πολλούς επαγγελματίες του καφέ μαζί για μια διασκεδαστική και εορταστική βραδιά», δήλωσε ο ιδρυτής και πρόεδρος του Crimson Cup, Greg Ubert.

«Διαγωνισμοί σαν αυτόν προβάλλουν τη σκληρή δουλειά των αγροτών που καλλιεργούν τον καφέ μας ψητό και επιτρέψτε μας να συγκρίνουμε τις δεξιότητές μας στην προμήθεια και στο ψήσιμο με εκείνες άλλων ελίτ ψηστών».

«Το Golden Bean τρέχει τώρα εδώ και δεκαεννέα χρόνια στην Αυστραλία και διανύει τον όγδοο χρόνο του στη Βόρεια Αμερική», δήλωσε ο Sean Edwards, ιδρυτής και Head Bean του Golden Bean.

«Είναι ένα από τα βασικά στοιχεία για την ανάπτυξη της βιομηχανίας καφέ μέσω της επιβράβευσης των καβουρδιστηρίων, του ζωτικού ατόμου στην αλυσίδα για όλες τις επιχειρήσεις καφέ».

Η εκδήλωση φέρνει κοντά καφεστέρες από όλη τη Βόρεια Αμερική για να δικτυωθούν, να ενισχύσουν την προσωπική τους ανάπτυξη και να δοκιμάσουν τους καλύτερους καφέδες που ψήνονται στην ήπειρο.

Ο διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε από τις 17 έως τις 20 Αυγούστου στην Εκκλησία LIFE Vineyard, 620 Alum Creek Drive στο Κολόμπους. Θα έχουμε αποτελέσματα να μοιραστούμε σύντομα!

Στο μεταξύ, ρίξτε μια ματιά στην παρακάτω συλλογή φωτογραφιών.

Golden Bean Welcome Event Photo Gallery


Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *