Μετά από έντονη ζήτηση, η MyForest Foods επεκτείνει το MyBacon στη Νέα Υόρκη

Εκκίνηση τεχνολογίας τροφίμων MyForest Foods Co. ανακοινώνει το μυκήλιο του MyBacon είναι πλέον διαθέσιμο στη Νέα Υόρκη, σηματοδοτώντας την πρώτη εισβολή του προϊόντος σε μια μεγάλη αγορά λιανικής. Το MyBacon βρίσκεται τώρα στη διεύθυνση Φυσική Αγορά Westerley και βιολογικό παντοπωλείο Elm Wellness στο Μανχάταν και στο West Village, αντίστοιχα.

«Το MyBacon ξεχωρίζει από το πλήθος»

Σύμφωνα με το MyForest, το λανσάρισμα προκύπτει από τη σημαντική δυναμική που έχει κερδίσει η εταιρεία από την παρουσίαση του MyBacon το 2020. Εκτός από το λιανικό εμπόριο, το MyForest θα επεκταθεί και στην εξυπηρέτηση φαγητού προσφέροντας το MyBacon στο Herbie’s Burgers, μια δημοφιλή αλυσίδα χάμπουργκερ στο Albany της Νέας Υόρκης.

«Το Westerly Natural Market είναι ο προορισμός της Νέας Υόρκης για φυτικά, βιολογικά και αποκλειστικά φυσικά είδη και συμπληρώματα, το οποίο εξυπηρετεί μια διαφορετική βάση πελατών με εξίσου διαφορετικές προτιμήσεις», δήλωσε ο Ricardo Nieves, διευθυντής καταστήματος της Westerly Natural Market. «Αναζητούμε συνεχώς νόστιμα, υψηλής ποιότητας προϊόντα με περιβαλλοντική συνείδηση ​​για να καλύψουμε μυριάδες ανάγκες».

Μπέικον με μανιτάρια Atlast Food Co
© Atlast Food Co

Συνέχισε, «Καθώς το κατάστημά μας υπερηφανεύεται που προσφέρει μια ευρεία γκάμα δυσεύρετων αντικειμένων, είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι που παρουσιάζουμε στους αγοραστές μας στο Μανχάταν το MyBacon. Όντας ένα περιζήτητο, τοπικής παραγωγής προϊόν χωρίς κρέας με μια σύντομη λίστα συστατικών, το MyBacon ξεχωρίζει από το πλήθος.»

Το μεγαλύτερο αγρόκτημα μυκηλίων

Το MyBacon είναι φτιαγμένο από μυκήλιο (ρίζα μανιταριού) και προσφέρει ινώδη υφή και καπνιστή γεύση, όπως λέει η εταιρεία ότι μιμείται την παραδοσιακή γεύση του πραγματικού μπέικον χοιρινού. Σε μια συνέντευξη με τον vegconomist, ο συνιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της MyForest, Eben Bayer, μοιράστηκε: «Είμαστε ιδιαίτερα πρόθυμοι να φέρουμε το κορυφαίο προϊόν μας, το MyBacon, σε όσο το δυνατόν περισσότερα πιάτα, έτσι ώστε οι άνθρωποι των οποίων η διατροφή είναι vegan ή χορτοφάγος ή οποιοσδήποτε θέλει να τρώει λιγότερο κρέας μπορεί ακόμα να «φέρει στο σπίτι το μπέικον».

Μπέικον με μανιτάρια μυκήλιο
©MyForest Foods

Για να καλύψει την αυξανόμενη ζήτηση, το MyForest αυξάνει την παραγωγή στο Swersey Silos, ένα τεράστιο AirMycelium αγρόκτημα που ανέθεσε η εταιρεία στο Green Island της Νέας Υόρκης. Μόλις λειτουργήσει πλήρως, το Swersey Silos προβλέπεται να αποδίδει ένα εκατομμύριο λίβρες μυκηλίου MyBacon ετησίως. Η εγκατάσταση θεωρείται η μεγαλύτερη κάθετη φάρμα μυκηλίων του είδους της.

Εθνική αναγνώριση

Πρόσφατα, το περιοδικό TIME επέλεξε το MyBacon ως ένα από αυτά Κορυφαίες εφευρέσεις του 2022περιγράφοντάς το ως ένα «καλύτερο ψεύτικο μπέικον» για τη χρήση ελάχιστων συστατικών και την ολοκληρωμένη προσέγγιση της αλτ-πρωτεΐνης.

Το MyForest έχει ανυψώθηκε 65 εκατομμύρια δολάρια σε επενδύσεις και έλαβε υποστήριξη από τη Viking Global Investors και την Footprint Coalition Ventures του Robert Downey Jr.

Eben Bayer, ιδρυτής της Ecovative & MyForest Foods
Eben Bayer/ Παρέχεται εικόνα

Σχολιάζοντας την εθνική αναγνώριση, ο Bayer είπε: «Η MyForest Foods ιδρύθηκε με όραμα να βρει βιώσιμες λύσεις για την επικείμενη κλιματική κρίση και την επακόλουθη παγκόσμια έλλειψη τροφίμων. Μας τιμά που το TIME αναγνώρισε αυτή την αποστολή και τα επιτεύγματά μας προς έναν καλοφαγωμένο πλανήτη και είμαστε περήφανοι που συμπεριλαμβανόμαστε ανάμεσα σε έναν τόσο αξιόλογο κατάλογο αλλαγών του κόσμου και καινοτόμων».

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *