Μια εμβληματική συνάντηση δύο Joe’s

Ένας Τζο συναντά έναν Τζο σε αυτή την εμβληματική συνεργασία μιας κλασικής μάρκας τσίχλας και μιας εταιρείας ειδικού καφέ που γεννήθηκε και εκτράφηκε στη Νέα Υόρκη.

Μιλώ με τη Rebecca Silberfarb, Αντιπρόεδρο Μάρκετινγκ επωνυμίας για την Αμερική για την πρόσφατη καμπάνια τους – 7 – 21 Νοεμβρίου 2022 – στην οποία η επωνυμία τσίχλας συνεργάστηκε με μια μάρκα ειδικού καφέ. Ρωτώ για την έμπνευση πίσω από την επιθυμία του Bazooka Joe να δημιουργήσει αυτή τη συνεργασία, αν οι κλασικές γεύσεις τσίχλας ενέπνευσαν το μείγμα καφέ και πολλά άλλα.

Απολαύστε τη συνέντευξη παρακάτω.

καφετογράφος: Παρά την υγιεινή ανάγκη για έναν πότη καφέ να διατηρεί φρέσκια αναπνοή μετά από μια μερίδα καφέ, γιατί η Bazooka προσγειώθηκε σε μια συνεργασία τσίχλας με μια μάρκα ειδικού καφέ στη Νέα Υόρκη;

Ρεμπέκα Σίλμπερφαρμπ: Η Bazooka Bubble Gum και η Birch Coffee είναι δύο εταιρείες με έδρα τη Νέα Υόρκη που έχουν κοινό νήμα εκτίμησης των κλασικών. Καθώς αναζητούσαμε συνεργάτες για να μας βοηθήσουν να γιορτάσουμε τα 75 της μάρκαςου Η επέτειος ορόσημο, πιστεύαμε ότι το Birch θα ταίριαζε πολύ με το δικό μας εικονίδιο της ποπ κουλτούρας, το Bazooka Joe, με ένα κλασικό «Cup of Joe». Θέλαμε να κορυφώσουμε τη γιορτή μας στη Νέα Υόρκη, καθώς η μάρκα ξεκίνησε εδώ στο Μπρούκλιν και η εταιρεία μας εξακολουθεί να έχει την έδρα της στη Νέα Υόρκη σήμερα.

καφετογράφος: Μεγάλωσα μασώντας και διαβάζοντας Bazooka Joe. Όπως πολλοί, η απόλαυση ήταν στα ροζ ορθογώνια που μετατράπηκαν σε μασητική συγκίνηση καθώς και στα κόμικς των οποίων η αφήγηση μιας περιπέτειας ήταν καθαρά διασκεδαστική. Πώς ελπίζετε αυτή η συνεργασία να εμπνεύσει το ίδιο – εξερεύνηση και «κλασική» διασκέδαση;

ΑΣΗΜΙ ΧΡΩΜΑ: Ελπίζουμε αυτή η συνεργασία να εμπνεύσει στους θαυμαστές, όπως και εσείς, την ευκαιρία να ανακαλύψουν ξανά τις νοσταλγικές στιγμές που είχαν κάποτε με τον Bazooka. Σκοπός του είναι να υπενθυμίσει στους ανθρώπους να αφιερώσουν μια στιγμή στη μέρα τους για τον εαυτό τους, όπου μπορούν να καθίσουν αναπαυτικά, να απολαύσουν ένα φλιτζάνι καφέ και να διαβάσουν ένα κλασικό, αστείο κόμικ Bazooka Joe.

καφετογράφος: Γνωρίζουμε ότι ο σπεσιαλιτέ καφές προέρχεται από ιστορίες και ότι το ταξίδι στο να γίνουμε ένα προϊόν που μπορούμε να καταναλώσουμε δεν στερείται αυτής της κληρονομιάς – κάτι που μας συνδέει ως καταναλωτή/πότη με ό,τι υπάρχει στο φλιτζάνι και όχι μόνο. Πώς έπαιξε ρόλο η τέχνη της αφήγησης σε αυτό το concept συνεργασίας; Επιπλέον, τι επιθυμεί ο Bazooka από το να ευθυγραμμιστεί με το Birch – για όσους εκτιμούν την καινοτομία του και για εκείνους που θα τους ανακαλύψουν για πρώτη φορά;

ΑΣΗΜΙ ΧΡΩΜΑ: Παρόλο που τα κόμικς του Bazooka Joe είναι σύντομες και γεμάτες ζωντάνια, είναι εξαιρετικοί αρχάριοι συζήτησης. Ελπίζουμε ότι κάθε κόμικ που μοιράζεται με ένα φλιτζάνι καφέ στο Birch, κάνει τους ανθρώπους να μιλούν και να μοιράζονται ξανά ιστορίες μεταξύ τους. Τόσο η Bazooka όσο και η Birch βλέπουν την ομορφιά σε ένα ταξίδι στη λωρίδα μνήμης και ήθελαν να το ζήσουν και οι θαυμαστές μας. Οι θαυμαστές που θυμούνται πόσο κλασικός ήταν πάντα ο Bazooka Joe, καθώς και όσοι του παρουσιάζονται για πρώτη φορά, μπορούν ακόμα να εκτιμήσουν το κλασικό στυλ και την έξυπνη αφήγηση που συνθέτουν κάθε κόμικ.

καφετογράφος: Τέλος, υπήρχε κάποια έμπνευση από την ίδια τη γεύση Bazooka που ενέπνευσε ή επηρέασε τον καφέ με τον οποίο επέλεξε να χρησιμοποιήσει ο Birch για αυτή τη συνεργασία;

ΑΣΗΜΙ ΧΡΩΜΑ: Οι καταναλωτές μας αναπολούν με αγάπη την παιδική τους ηλικία και θυμούνται ότι μασούσαν τσίχλα Bazooka και διάβαζαν τα κόμικς Bazooka Joe ως μια πιο απλή περίοδο στη ζωή. Ενώ η γεύση Bazooka Original Gum είναι ξεχωριστή και αξιομνημόνευτη, η συνεργασία ξεπερνά πραγματικά αυτό για να αντιπροσωπεύσει το πνεύμα της μάρκας και να προκαλέσει τη νοσταλγική αίσθηση που έχουν οι καταναλωτές μας. Το μείγμα που δημιουργήθηκε με το Birch Coffee είναι ένα πραγματικό κλασικό «Cup of Joe» και ταιριάζει πολύ με τη νοσταλγία για απλούστερες στιγμές. Οι θαυμαστές μας είναι ενθουσιασμένοι που θα καθίσουν αναπαυτικά και θα απολαύσουν ένα υπέροχο φλιτζάνι καφέ ενώ χαμογελούν στα κόμικς και τις περιουσίες του Bazooka Joe.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *