Μια ζωή ευγνωμοσύνης, σκληρότητας και υπέροχος 100% καφές Kona

Ο Τομ Γκρίνγουελ αναγνωρίστηκε με το Βραβείο Lifetime Achievement

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Greenwell Farms, Tom Greenwell, και ο συνάδελφος πρωτοπόρος του καφέ, David Gridley τιμήθηκαν με βραβεία Lifetime Achievement στο 27ο Ετήσιο Συνέδριο της Hawaii Coffee Association από τον Kaiali’i Kahele και τη Βουλή των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ.

«Είστε ζωτικής σημασίας για την οικονομία της Χαβάης. Είστε ζωτικής σημασίας για τη διατήρηση και την προστασία των αγροτικών τοπίων μας στη Χαβάη. Είστε ένα σημαντικό μέρος του μωσαϊκού που κάνει τη Χαβάη τόσο ξεχωριστή. Έχετε δημιουργήσει μια μάρκα καφέ πέντε αστέρων Hawaii καφέ και γοητεία που φέρνει ανθρώπους από όλο τον κόσμο στη Χαβάη και εδώ στο Kona», μοιράστηκε ο Kaiali’i Kahele καθώς παρέδωσε στον Tom το βραβείο.

Ο Τομ Γκρίνγουελ αναγνωρίστηκε με το Βραβείο Lifetime Achievement

Οι πρωτοπόροι του καφέ του σήμερα και του παρελθόντος επαινέστηκαν στην εκδήλωση, συμπεριλαμβανομένου του προπάππου του Τομ, Χένρι Νίκολας Γκρίνγουελ, του οποίου η παρουσίαση στο Kona Coffee αναγνωρίστηκε στην Παγκόσμια Έκθεση της Βιέννης το 1873. «Για να ξέρετε πού θέλετε να πάτε, είναι σημαντικό να γνωρίζετε από πού προέρχεστε και να γνωρίζετε την ιστορία του Kona Coffee και ποιος ήρθε πριν από εμάς», δήλωσε ο Kaiali’i Kahele καθώς αναγνώριζε τους πρώιμους τομείς της Χαβάης που έθεσαν τα θεμέλια. για τη βιομηχανία του καφέ σήμερα – από τα πρώτα σπορόφυτα στο Oahu το 1813, μέχρι τις φυτεύσεις καφέ ως οικονομική πηγή και εκείνες που έγιναν η ραχοκοκαλιά της βιομηχανίας καφέ Kona στα μέσα της δεκαετίας του 1930.

Ευχαριστούμε τους αφοσιωμένους πελάτες μας της Greenwell Farms που αγόρασαν τον 100% Kona Coffee μας, φέρνοντας τους αγαπημένους σας να επισκεφτούν το αγρόκτημά μας και μας βοήθησαν να συνεχίσουμε αυτή την κληρονομιά για την οικογένειά μας Greenwell και την κοινότητα του καφέ της Χαβάης.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *