ΜΚΟ Vegetarianos Hoy Brings Latin Presence to Animal & Vegan Advocacy International Summit in Washington DC – vegconomist

Η σύνοδος κορυφής για την υπεράσπιση των ζώων και των βίγκαν (Σύνοδος Κορυφής AVA) ξεκίνησε χθες 20 Οκτωβρίου στην Ουάσιγκτον DC και θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 23.

Ομιλητές από όλο τον κόσμο μιλούν για την πρόοδό τους, τα επιτεύγματα και τις προτάσεις τους για εργασία στην προστασία των ζώων και τα φυτικά τρόφιμα, και Οι χορτοφάγοι σήμερα εκπροσωπεί εκεί τη Λατινική Αμερική.

Το Animal & Vegan Advocacy Summit ή AVA Summit περιλαμβάνει περισσότερους από 80 ομιλητές, οι οποίοι μιλούν από την άποψη της κλιματικής αλλαγής, της φτώχειας και του φύλου σε ένα ζωντανό κοινό περίπου 1.200 έως 1.500 ατόμων.

Οι χορτοφάγοι σήμερα
© Vegetarians Today

Με την ευκαιρία αυτή, το έργο για τα ζώα από τη Λατινική Αμερική θα εκπροσωπηθεί από το Vegetarianos Hoy Foundation – μια ΜΚΟ που προωθεί φυτικές δίαιτες για τη μείωση της ταλαιπωρίας των λεγόμενων ζώων «παραγωγής» – το οποίο θα είναι παρόν για να μιλήσει για το έργο του , τόσο σε νομική όσο και σε εταιρική πτυχή, και στον αντίκτυπο που είχαν οι καμπάνιες της στα ζώα, τους ανθρώπους και τον πλανήτη.

Οι παρουσιάσεις της ΜΚΟ θα γίνουν από την Ignacia Uribe, Γενική Διευθύντρια του Ιδρύματος και τη Lyda Durango, Διευθύντρια Έργου. Κάθε ένας θα παρουσιάσει την ανάπτυξη του οργανισμού και την πρόοδό του όσον αφορά την υπεράσπιση και τον αντίκτυπο.

Vegetarians TODAY-Λογότυπο
© Vegetarians Today

Ο Ignacia Uribe, Γενικός Διευθυντής του Vegetarianos Hoy και ένας από τους ομιλητές στη Σύνοδο Κορυφής, λέει: «Είναι μεγάλη τιμή να εκπροσωπώ τη Χιλή και τη Λατινική Αμερική σε αυτή τη σημαντική παγκόσμια συνάντηση για τα δικαιώματα των ζώων. Υπάρχουν αναμφισβήτητα πολλές εμπειρίες που μπορούμε να μοιραστούμε από το έργο της συνηγορίας μας, καθώς τα τελευταία χρόνια η Vegetarianos Hoy έχει καταφέρει να παρουσιάσει πρωτοποριακά νομοσχέδια στον κόσμο».

Ένα παράδειγμα αυτού στη Χιλή είναι το No Son Muebles Bill, το οποίο επιδιώκει να αναγνωρίσει την αίσθηση των ζώων στον Αστικό Κώδικα. Αυτό μπόρεσε να προχωρήσει στη νομοθετική του διαδικασία κατά τη διάρκεια του έτους, θέτοντας προηγούμενο για τους νόμους που σχετίζονται με τα ζώα.

Όσον αφορά τον εταιρικό τομέα, η Lyda Durango, Project Director του Ιδρύματος, και επίσης ομιλήτρια στην εκδήλωση, σχολιάζει: «Η έκθεση ορισμένων από τις προκλήσεις και τις προόδους στον εταιρικό τομέα από τη Λατινική Αμερική είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να ενισχυθεί το μήνυμα του σημασία της εταιρικής εργασίας στον τομέα των vegan και πώς επηρεάζει επίσης τις καταναλωτικές συνήθειες και τις τάσεις μάρκετινγκ».

Η οικονομική χορηγία της εκδήλωσης παρέχεται από την ProVeg International, η οποία ξεκίνησε την εκδήλωση και παρέχει προσωπικό και υλική υποστήριξη.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *