Ξεκινά η Vegan Media Market για τη σύνδεση Vegan Επιχειρήσεων & Ελεύθερων Επαγγελματιών – vegconomist

Μια νέα αγορά ανεξάρτητων επαγγελματιών που ονομάζεται Vegan Media Market ξεκίνησε για να βοηθήσει τους vegan ιδιοκτήτες επιχειρήσεων και τους ελεύθερους επαγγελματίες να βρουν ο ένας τον άλλον.

Η αγορά προορίζεται ως εναλλακτική λύση σε πλατφόρμες όπως το Fiverr, το Upwork και το Guru. Απαριθμεί φωτογράφους, γραφίστες, διαχειριστές μέσων κοινωνικής δικτύωσης, προγραμματιστές ιστού, εικονικούς βοηθούς και πολλά άλλα.

«Σχεδόν κάθε vegan freelancer που ξέρω θα προτιμούσε να συνεργαστεί με vegan επιχειρήσεις»

Το Vegan Media Market είναι δωρεάν για χρήση για επιχειρήσεις, με μια μικρή προμήθεια που χρεώνεται σε ελεύθερους επαγγελματίες. Αυτό είναι σημαντικά χαμηλότερο από την προμήθεια που χρεώνουν ιστότοποι όπως το Upwork και δεν υπάρχει χρέωση για τους ελεύθερους επαγγελματίες να δημοσιεύουν καταχωρίσεις.

© Vegan Media Market

Vegan επιχειρηματικοί πόροι

Το Vegan Media Market εντάσσεται σε έναν αυξανόμενο αριθμό πόρων που απευθύνονται ειδικά σε vegan επιχειρήσεις, από βιβλία και συναντήσεις έως πλατφόρμες crowdfunding και διαγωνισμούς προώθησης. Η αγορά δημιουργήθηκε από τον επιχειρηματία Sam Tucker, ο οποίος ίδρυσε επίσης την vegan εταιρεία ψηφιακού μάρκετινγκ Creative Compass. Αποφάσισε να ξεκινήσει το Vegan Media Market αφού ανακάλυψε ότι κανείς δεν είχε αναπτύξει μια πλατφόρμα αυτού του είδους ειδικά για επιχειρήσεις vegan.

«Σχεδόν κάθε vegan freelancer που γνωρίζω θα προτιμούσε να συνεργαστεί με vegan επιχειρήσεις και σχεδόν κάθε vegan ιδιοκτήτης επιχείρησης που γνωρίζω εύχεται να βρει περισσότερους vegan ελεύθερους επαγγελματίες», είπε ο Tucker. «Ήταν πάντα πολύ δύσκολο για τους vegan freelancers και τους vegan ιδιοκτήτες επιχειρήσεων να βρουν ο ένας τον άλλον σε οποιαδήποτε από τις παραδοσιακές αγορές ανεξάρτητων επαγγελματιών, οπότε άρχισα να αναρωτιέμαι γιατί δεν υπήρχε άλλη πλατφόρμα αφιερωμένη στη σύνδεσή τους.

«Σκέφτηκα, “Γιατί να μην το φτιάξω μόνος μου;” Είχα ήδη δημιουργήσει ένα εκτεταμένο δίκτυο τόσο βίγκαν ελεύθερων επαγγελματιών όσο και ιδιοκτητών βίγκαν επιχειρήσεων μέσω της δουλειάς μου με την Creative Compass, καθώς και η ομάδα μου είχε όλες τις δεξιότητες σχεδιασμού και ανάπτυξης ιστοσελίδων που απαιτούνται για να γίνει πραγματικότητα».

Πρόσθεσε, «Η διατήρηση του ποσοστού προμήθειας στο χαμηλότερο δυνατό επίπεδο ήταν σημαντική για εμάς προκειμένου να υποστηρίξουμε την ανάπτυξη του κλάδου των vegan και του κινήματος των vegan συνολικά».

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *