Ο Βραζιλιάνος Verdali και η Carrefour ανοίγουν το νέο τμήμα κρεοπωλείων για βίγκαν – vegconomist

Βραζιλιάνος ειδικός για το κρέας φυτικής προέλευσης, Ανάθεμά το έχει συνεργαστεί με τον κολοσσό των υπεραγορών Carrefour να προσφέρει τα προϊόντα της σε ένα καθορισμένο τμήμα κρεοπωλείου για vegan δίπλα στους πάγκους φρέσκου κρέατος σε μια από τις τοποθεσίες του σούπερ μάρκετ στο Σάο Πάολο.

Η εταιρεία ισχυρίζεται ότι είναι η πρώτη εταιρεία με πιστοποίηση φυτικής προέλευσης στη Βραζιλία. Τα τελευταία δύο χρόνια, έχει λανσάρει μια σειρά εναλλακτικών κρεάτων με βάση τα φυτά που παρασκευάζονται με αρακά, σόγια και ρεβίθια. Η εταιρεία περιγράφει τα προϊόντα της ως τη νέα φυσική γεύση του φυτικού κρέατος, θρεπτική και υγιεινή. Αξίζει να αναφέρουμε ότι η εταιρεία λέει ότι η συσκευασία της χρησιμοποιεί ανακυκλώσιμο πλαστικό βιολογικής βάσης.

Ο Verdali σχολίασε το νέο τμήμα vegan κρεοπωλείου: «Αυτή η καινοτόμος πρόταση στοχεύει να εξυπηρετήσει τους καταναλωτές που προτιμούν τις πρωτεΐνες φυτικής προέλευσης με επίκεντρο τον εκδημοκρατισμό, εκθέτοντας τα προϊόντα στον ίδιο πάγκο του κρεοπωλείου, αλλά χωριστά με τη χρήση των δικών τους σκευών και σκευών και με κάθε φροντίδα να μην έχουμε επαφή με προϊόντα ζωικής προέλευσης».

Το κρέας φυτικής προέλευσης Verdali
© Verdali

Κρέατα φυτικής προέλευσης για μελλοντικά τμήματα κρεοπωλείων vegan

Η Βραζιλία είναι ένας από τους πιο εξέχοντες παίκτες της βιομηχανίας τροφίμων της περιοχής και η παγκόσμια ανάπτυξη των επιχειρήσεων με βάση τα φυτά την προκαλεί. Μέχρι σήμερα, η Βραζιλία έχει μια αναδυόμενη βιομηχανία εναλλακτικών πρωτεϊνών. Οι επενδύσεις στην περιοχή αυξάνονται με πλατφόρμες όπως το Vegan Business που βοηθούν τις επωνυμίες να κάνουν εναλλακτικές λύσεις γαλακτοκομικών προϊόντων και κρέατος.

Βραζιλιάνικες μάρκες κρέατος φυτικής προέλευσης καινοτομούν χρησιμοποιώντας τεχνολογία για να δημιουργήσουν προϊόντα για περίεργους καταναλωτές, ευέλικτους και vegans. Το Fazenda Futuro προσφέρει εναλλακτικές επιλογές κοτόπουλου, μπιφτέκι, τόνου και κιμά φυτικής προέλευσης. Grano Foods έχει μια παγωμένη σειρά από μπιφτέκια, λουκάνικα και kibbeh, και τώρα το Vidali προσθέτει στον χώρο με βάση το κρέας αυτό το νέο τμήμα vegan κρεοπωλείου δίπλα στα παραδοσιακά κρέατα.

Το πρώτο τμήμα κρεοπωλείων Verdali-Carrefour θα βρίσκεται στην υπεραγορά που βρίσκεται στην Av. Washington Luís στο Santo Amaro, Σάο Πάολο, με περισσότερες τοποθεσίες που θα ακολουθήσουν. Προς το παρόν, άλλες υπεραγορές Carrefour προσφέρουν τα προϊόντα της Vidali στο frozen τμήμα.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *