Ο καφές αποκτά λίγη ειρήνη και ησυχία, η Cold Brew παρασκευάζει κινητά, είκοσι χώρες για να κάνουν τον καφέ στην Υεμένη ιστορία

εμείς πολιτισμό


1.Κεραμικά, καφές και αρτοσκευάσματα μπαίνουν σε ένα… εργαστήριο στο Χονγκ Κονγκ. Αυτό που συμβαίνει στη συνέχεια είναι ένα δημιουργικό πείραμα με «ωμό καφέ». Με τη διευκόλυνση του Naam Yu, των Handyman Roasters, Phoenix Coffee Roastery και Plumcot Bakery, η εκδήλωση THE SHOPHOUSE λαμβάνει χώρα μέσω
7 Αυγούστου. Μπορούμε να πάρουμε ένα άσμα «ποιου σπιτιού»;

2.Το ιαπωνικό καφέ Maru λάνσαρε μια αποκλειστική εμπόρευμα συνεργασία με Μουσείο Ειρήνης και Ηρεμίας φέρνοντας βαμβακερά κουκούλα σε γήινους τόνους, ευρύχωρες μπλούζες και πολυπόθητα καπάκια στο κατάστημά της και την παρουσία του στο διαδίκτυο στο διαδίκτυο. Ο υψηλής ποιότητας καφές του συναντά την ηρεμία υψηλής δόνησης. Τα λέμε έξω.

3.Το φίλτρο καφέ Cold Brew της Miir είναι εδώ και έτοιμο για χρήση, εν κινήσει. Το φίλτρο βιδώνει πάνω από το μπουκάλι με το φαρδύ στόμα σας και χρειάζεται έως και 10 ώρες για να φτιαχτεί. Δείτε πώς να το φτιάξετε σε αυτήν την οδηγία καφές βίντεο, το οποίο σας δείχνει επίσης τα πάντα για τις μικροδιατρήσεις που επιτρέπουν τη διαδικασία. Go Go Coffee Gadget

4.Καφεΐνη είναι ο τίτλος του α The New Yorker άρθρο, που καταγράφει το κλείσιμο των αλυσίδων Starbucks του Λος Άντζελες λόγω «προκλητικών περιστατικών». Αυτό μπορεί να σημαίνει περισσότερο χώρο για μια ανεξάρτητη καφετέρια για να ξανακαταλάβει το τετράγωνο. Κρύψτε τα καταστήματά σας.

5. Όταν ένας πρωταθλητής Aeropress του 2016 πατάει, πιέζει και η κουλτούρα. Ο πρώην πρωταθλητής των ΗΠΑ στο Aeropress, Ben Jones, δημιούργησε ένα νέο ποτό με τη φορητή συσκευή χειρός που μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει στο σπίτι ή εν κινήσει. Ονομάστηκε το Αεροτονικό, το ποτό μπορεί να είναι παρθένο ή ποτό, ιδανικό για τους καλοκαιρινούς καύσωνες του κόσμου. Δύο όψεις σαν καφές.

6. Ο Mokhtar Alkhanshali, το θέμα του βιβλίου του 2018 «The Monk of Mokha» θα φιλοξενήσει το πρώτο Εθνική δημοπρασία καφέ της Υεμένης. Ίδρυσε την εταιρεία καφέ του Port of Mokha και το μη κερδοσκοπικό Mokha Institute, το οποίο θα διοργανώσει τη δημοπρασία που θα διεξαχθεί στις 31 Αυγούστου με τη συμμετοχή είκοσι χωρών. Ιστορικός.

7.Πώς ακούγεται το καλοκαίρι; Εάν είστε στο ATL, μπορεί να είναι ένα τραγούδι του Donald Glover. Ή, μπορεί να είναι μια επιμελημένη λίστα αναπαραγωγής από το Portrait Coffee της Atlanta, που τιμολογείται ως ‘Sound of Summer’ εκδήλωση που θα διαρκέσει πέντε ώρες στις 6 Αυγούστου. Την ημέρα, μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε το περιορισμένο ποτό τους “Photo Bloo” με Color Cold Brew. Το καλοκαίρι μπλουζ οποιονδήποτε.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *