Ο συνιδρυτής της Ripple Foods Adam Lowry συμμετέχει στην Bon Dévil Desserts ως Εκτελεστικός Πρόεδρος

Φυτική εταιρεία γλυκών καλός διάβολοςπαλαιότερα γνωστό ως The Coconut Collaborative, ανακοινώνει ότι ο Adam Lowry εντάχθηκε στη μάρκα ως Εκτελεστικός Πρόεδρος, διαδεχόμενος τον Tom O’Rourke.

“Η Bon Dévil είναι μια εντυπωσιακή μάρκα στην κατηγορία των φυτικών τροφίμων με μεγάλη τροχιά ανάπτυξης”

Ως μέλος της εκτελεστικής ομάδας, ο Lowry φέρνει εκτεταμένη εμπειρία στη βιομηχανία φυτικών τροφίμων, πιο πρόσφατα ως συνιδρυτής της εξαιρετικά επιτυχημένης μάρκας χωρίς γαλακτοκομικά προϊόντα Κυματισμός. Ο Lowry δημιούργησε επίσης τη μάρκα φιλικών προς το περιβάλλον προϊόντων καθαρισμού Method. Σύμφωνα με τον Bon Dévil, φέρνει ένα ισχυρό συνολικό ιστορικό λανσάρισμα και δημιουργία κορυφαίων εμπορικών σημάτων CPG, με βάση την εμπειρία του με το Method και το Ripple.

«Η Bon Dévil είναι μια εντυπωσιακή μάρκα στην κατηγορία των φυτικών τροφίμων με μεγάλη τροχιά ανάπτυξης», δήλωσε ο Lowry. «Το ενδιαφέρον μου για την οικοδόμηση επιχειρήσεων με αρχές βιωσιμότητας δημιουργώντας ταυτόχρονα ισχυρές αποδόσεις μετόχων συνδυάζεται τέλεια με την αποστολή του Bon Dévil».

Bon Devil Vegan κύπελλα επιδόρπιο
©Bon Devil

Γκανάζ χωρίς ενοχές

Το Bon Dévil κυκλοφόρησε το 2022 και είναι ένα re-brand της The Coconut Collaborative, μιας εταιρείας επιδορπίων που προέρχεται από το Ηνωμένο Βασίλειο. Ο Bon Dévil πουλάει μια σειρά από παρακμιακά επιδόρπια ganache φτιαγμένα από καρύδες σε τέσσερις γεύσεις: Σοκολάτα, Βανίλια, Αλατισμένη Καραμέλα Σοκολάτα και Καραμελωμένη Μπανάνα.

Τα κύπελλα ganache χωρίς γαλακτοκομικά παρασκευάζονται χωρίς ΓΤΟ, γλουτένη ή λακτόζη και περιέχουν 100-120 θερμίδες το καθένα. Το 2020, η μητρική εταιρεία The Coconut Collaborative συγκέντρωσε 7 εκατομμύρια δολάρια σε χρηματοδότηση της σειράς Α για να επεκτείνει τα προϊόντα της στις ΗΠΑ. Τα προϊόντα της Bon Dévil είναι προς το παρόν διαθέσιμα μέσω Amazon Fresh, The Fresh Market και επιλεγμένων καταστημάτων λιανικής.

Κρεμώδη κύπελλα Ganache χωρίς γαλακτοκομικά
©Bon Devil

Δημιουργία φυσικών εμπορικών σημάτων

Το Ripple έχει γίνει κορυφαίο όνομα στις εναλλακτικές λύσεις γάλακτος, με ένα εκτεταμένο χαρτοφυλάκιο προϊόντων με βάση τον αρακά, όπως γάλατα, σέικ πρωτεΐνης, παιδικά προϊόντα και κατεψυγμένα επιδόρπια. Το 2021, η Ripple ανέφερε ότι η ανάπτυξή της ξεπερνούσε ολόκληρη την κατηγορία εναλλακτικών γάλακτος διψήφιο αριθμόμε την αγορά εναλλακτικών γαλακτοκομικών προϊόντων να αυξάνεται +6% εκείνο το έτος σε σύγκριση με την ανάπτυξη της Ripple +20%. Η εταιρεία έχει συγκεντρώσει συνολικά 264 εκατομμύρια δολάρια σε χρηματοδότηση από επενδυτές.

«Ανυπομονώ να αξιοποιήσω την εμπειρία μου στη δημιουργία επιχειρήσεων που προσφέρουν απόλυτα φυσικές, ολοκληρωμένες λύσεις για τους καταναλωτές», δήλωσε ο Lowry. «Η Bon Dévil ακολουθεί αυτή την τάση προσφέροντας ένα προϊόν που επιτρέπει στους καταναλωτές να επιτύχουν διατροφική ισορροπία και να μην αισθάνονται ότι στερούνται τις χαρές της ζωής».

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *