Ο Brendan Brazier’s Pulp Culture Partners With EVERY Co. για το “World’s First” σκληρό χυμό με ενισχυμένη πρωτεΐνη – vegconomist

Λειτουργική επωνυμία ποτών Pulp Cultureσυνιδρυτής του πρώην αθλητή αντοχής Brendan Brazier, ένωσε τις δυνάμεις του Η ΚΑΘΕ ΣΙΑ. να κυκλοφορήσει αυτό που ισχυρίζεται ότι είναι ο πρώτος σκληρός χυμός που έχει ενισχυθεί με πρωτεΐνη.

Ονομάζεται BUILD, το «υπερ-λειτουργικό» ρόφημα περιλαμβάνει προβιοτικά, προσαρμογόνα, σούπερ φρούτα και υπερτροφές, μαζί με 5 γραμμάρια ΚΑΘΕ πρωτεΐνης. Περιέχει 4,9% φυσικό αλκοόλ και δεν περιέχει ζάχαρη.

ΚΑΘΕ πρωτεΐνη

ΚΑΘΕ Πρωτεΐνη χρειάστηκε επτά χρόνια έρευνας και ανάπτυξης για να αναπτυχθεί και λέγεται ότι είναι «σχεδόν αόρατη», με ουδέτερη γεύση και καλές ιδιότητες διαλυτότητας. Παλαιότερα γνωστό ως ClearEgg, είναι πανομοιότυπο με μια πρωτεΐνη που βρίσκεται στο ασπράδι του αυγού. Το λανσάρισμα του Pulp Culture σηματοδοτεί την πρώτη είσοδο της EVERY στον τομέα των αλκοολούχων ποτών.

© The EVERY Co.

Το EVERY Protein είναι ένα από τα τρία προϊόντα που προσφέρει πλέον η εταιρεία. Τα άλλα είναι το EggWhite – ένα αντίστοιχο στη φύση υποκατάστατο του ασπραδιού αυγού – και η πεψίνη χωρίς ζώα. Τον περασμένο Δεκέμβριο, η εταιρεία ολοκλήρωσε έναν γύρο χρηματοδότησης 175 εκατομμυρίων δολαρίων με υπερεγγραφή, τον οποίο είπε ότι θα χρησιμοποιούσε για να κλιμακώσει την παραγωγή και να επεκταθεί σε νέες εφαρμογές τροφίμων.

«Με το αυξανόμενο χαρτοφυλάκιό μας πρωτεϊνών χωρίς ζώα, έχουμε επιδείξει ευελιξία σε μια σειρά εφαρμογών, όπως χυμό ψυχρής έκθλιψης, αρτοσκευάσματα όπως τα μακαρόν και τώρα τον πρώτο σκληρό χυμό στον κόσμο με ενισχυμένη πρωτεΐνη», δήλωσε ο Arturo Elizondo, Διευθύνων Σύμβουλος και συνιδρυτής του EVERY. «Αυτό το λανσάρισμα αποδεικνύει περαιτέρω την ικανότητα ΚΑΘΕ πρωτεΐνης να ξεκλειδώνει καινοτομίες που δεν έχουν δει ή δοκιμάσει ποτέ. Είναι συναρπαστικό να συνεχίζουμε να αποκαλύπτουμε νέες κατηγορίες για εμπορικά σήματα τροφίμων και ποτών που προσφέρουν το bullseye αυτού που θέλουν οι σημερινοί καταναλωτές».

Το νέο ρόφημα είναι πλέον διαθέσιμο σε όλες τις ΗΠΑ μέσω του ιστότοπου Pulp Culture και σύντομα θα ακολουθήσει και λιανική διάθεση.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *