Ο Mommus γίνεται ο πρώτος Ισπανός βίγκαν τυροκόμος που λαμβάνει επένδυση – vegconomist

Ισπανός vegan τυροκόμος μανούλα πρόκειται να κυκλοφορήσει στα ισπανικά σούπερ μάρκετ αφού έγινε η πρώτη ισπανική εταιρεία vegan τυριών που έλαβε επένδυση.

Όπως αναφέρει σήμερα η εφημερίδα Valenciano πλατεία ΑλικάντεΗ Mommus συνεργάστηκε με τον Όμιλο Valencian Dacsa για να φέρει τα vegan τυριά και τα αλείμματά του στα ισπανικά σούπερ μάρκετ. «Η είσοδος του ομίλου της Βαλένθια στην πρωτεύουσα Mommus θα επιτρέψει στην εταιρεία να αυξήσει την παραγωγική της ικανότητα και να επεκτείνει το δίκτυο διανομής της γκάμας των προϊόντων της ενώ θα γίνει η πρώτη ισπανική εταιρεία vegan τυριών που λαμβάνει επενδύσεις», αναφέρει το δημοσίευμα.

Τρούφα-Μόμους
© Mommus

Αναφέραμε για πρώτη φορά για το Mommus το 2020, όταν αυτός ο τεχνίτης τυροκόμος από τη μικρή πόλη Elche ονομάστηκε ένα από τα καλύτερα τυριά στον κόσμο. Το εκτεταμένο χαρτοφυλάκιο vegan τυριών της εταιρείας περιλαμβάνει vegan γεύσεις camembert, κρέμα τυριού, μπλε τυρί, μαύρο σκόρδο, καπνιστό και γεύσεις τρούφας (στη φωτογραφία) μεταξύ πολλών άλλων.

Όταν το vegan camembert της μάρκας, που δημιουργήθηκε με 70% καρύδια κάσιους επικαλυμμένα με πενικιλλίνη camemberti για να παρέχει την τυπική λευκή επίστρωση του camembert, κέρδισε το βραβείο δισεκατομμύρια πριν από δύο χρόνια, αυτό «σημάδεψε ένα ορόσημο» για την εταιρεία και συνέβαλε σημαντικά στην επιτυχία, σύμφωνα με την CEO Cristina Quinto.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *