Παρουσίαση καπνιστού σολομού και τόνου με βάση τα φυτά της Current Foods στο Berkeley Bowl

Επωνυμία θαλασσινών φυτικής προέλευσης Τρέχοντα τρόφιμα ανακοινώνει ότι κυκλοφόρησε το Smoked Salmon and Tuna Poke Μπολ Μπέρκλεϋ αγορά στην περιοχή του κόλπου του Σαν Φρανσίσκο. Το ντεμπούτο σηματοδοτεί την πρώτη τοποθεσία λιανικής της Current, με περισσότερα καταστήματα να αναμένεται να προστεθούν σύντομα.

«Σήμερα πετύχαμε το μεγαλύτερο ορόσημό μας»

Οι φέτες καπνιστού σολομού, που περιγράφονται ως σούσι και «σοκαριστικά αληθινές», παρασκευάζονται από συστατικά όπως μπιζέλια, φύκια, πατάτες και μπαμπού. Οι φέτες παρέχουν μια πλούσια πηγή σιδήρου, Β12 και πρωτεΐνης, ενώ είναι απαλλαγμένες από υδράργυρο και μικροπλαστικά. Ρεύμα έκανε το ντεμπούτο του το Smoked Salmon τον περασμένο μήνα στην Expo East και αποκάλυψε ότι θα κυκλοφορήσει σε αρκετούς επιπλέον συνεργάτες λιανικής, συμπεριλαμβανομένων των Showfields, Fairway Market και Gourmet Garage στη Νέα Υόρκη.

Τα προ-μαριναρισμένα, έτοιμα προς κατανάλωση Tuna Poke Cubes της Current περιέχουν συστατικά όπως φύκια, μπιζέλια, ντομάτα και ραπανάκι, με υφή και θρεπτική πυκνότητα παρόμοια με τον πραγματικό τόνο, αναφέρει η μάρκα. Μπορείτε να απολαύσετε τους κύβους σε παραδοσιακά μπολ poke, σούσι, σεβίτσε και πολλά άλλα. Οι κύβοι poke της Current είναι επίσης διαθέσιμοι στο Seafood Salad Bar εντός της αλυσίδας σούπερ μάρκετ Gelson’s.

Τρέχουσα οθόνη Τροφίμων Alt Seafood Store
©Current Foods

“The Beyond Meat of Seafood”

Τον Ιούνιο, η Current έκλεισε με $18 εκατομμύρια σπόρος στρογγυλός να επιταχύνει την παραγωγή των premium alt-seafood της, με ορισμένους επενδυτές να βαφτίζουν την καινοτόμο νεανική μάρκα «The Beyond Meat of Seafood».

Σύμφωνα με την εταιρεία, χρησιμοποιεί διαδικασίες παρόμοιες με το Beyond Meat για να δημιουργήσει ρεαλιστικές υφές θαλασσινών και τα προϊόντα της προσφέρουν τα ίδια οφέλη πρωτεΐνης και ωμέγα-3 με τα συμβατικά ψάρια, αλλά χωρίς χοληστερόλη, περισσότερες φυτικές ίνες και λιγότερο νάτριο.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος Jacek Prus σχολίασε η Current ελπίζει να θέσει ένα βιομηχανικό πρότυπο για υψηλής ποιότητας φυτικά θαλασσινά. «Δεδομένου ότι έχουμε την ευκαιρία να θέσουμε βιομηχανικά πρότυπα για τα θαλασσινά με βάση τα φυτά, θέλουμε να κάνουμε κάτι καλύτερο από το να δημιουργήσουμε ένα βίγκαν ραβδί ψαριών και έχουμε προκαλέσει τον εαυτό μας να δημιουργήσει προϊόντα φυτικής προέλευσης που έρχονται ωμά και απεριόριστα», είπε ο Prus στο vegconomist τελευταία. έτος.

Current Foods Sushi
©Current Foods

“Μόνο η αρχή”

Μιλώντας για το επίσημο λανσάρισμά της, η εταιρεία δημοσίευσε: «Αυτός ήταν ο στόχος για τον οποίο η ομάδα μας εργάστηκε με τόσο πάθος και σκληρότητα τα τελευταία τρία χρόνια. Σήμερα πετύχαμε το μεγαλύτερο ορόσημό μας. Τι συναρπαστική μέρα! Και αυτό είναι μόνο η αρχή. Περισσότερες τοποθεσίες λιανικής θα ανακοινωθούν σύντομα.”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *