Περισσότεροι νέοι ενήλικες από ποτέ είναι καθημερινοί καφέδες Καθημερινά νέα για καφέ από το περιοδικό Roast

πίνοντας καφέ

Ένας αριθμός ρεκόρ νεαρών ενηλίκων, ηλικίας 18-24 ετών, πίνουν καφέ στις Ηνωμένες Πολιτείες, με το 51% να αναφέρει ότι έπινε κάποιο είδος καφέ την τελευταία ημέρα, σύμφωνα με την τελευταία έκδοση του National Coffee Data Trends Έκθεση (NCDT) που εκδόθηκε από τις ΗΠΑ Εθνική Ένωση Καφέ (NCA).

Αυτός είναι ο υψηλότερος αριθμός από τότε που η έκθεση άρχισε να παρακολουθεί τις τάσεις κατανάλωσης ανά δημογραφική ηλικία και ακολουθεί μια ανοδική τάση στην κατανάλωση καφέ από τους νέους από την έναρξη της πανδημίας. Το προηγούμενο υψηλό για τους νέους ηλικίας 18 έως 24 ετών ήταν 50%, που ορίστηκε το 2020.

Η έκθεση NCDT, που τιμολογείται από τη μη κερδοσκοπική NCA ως «Ο Άτλας του Αμερικάνικου Καφέ», παρακολουθεί τις τάσεις του καταναλωτικού καφέ στις ΗΠΑ από το 1950. Το 2020, η έκθεση άλλαξε από μία ετήσια έκδοση σε δύο ετήσιες εκδόσεις — την άνοιξη και το φθινόπωρο. Η φθινοπωρινή αναφορά είναι προς το παρόν διαθέσιμη για 1.499 $ για μη μέλη NCA και για 499 $ για μέλη NCA.

Σύμφωνα με το NCA – έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό του οποίου τα μέλη περιλαμβάνουν πολλές από τις μεγαλύτερες εταιρείες καβουρδίσματος και εμπορίας καφέ της χώρας – ένα από τα σημαντικότερα σημεία της φθινοπωρινής έκδοσης σχετίζεται με την οικονομική αβεβαιότητα.

παγωμένος καφές

Η έκθεση αναφέρει ότι ο αριθμός των πότες καφέ που λένε ότι η οικονομική τους κατάσταση είναι χειρότερη από ό,τι ήταν πριν από τέσσερις μήνες έχει αυξηθεί κατά 59% σε σχέση με την προηγούμενη έκθεση, για την οποία διεξήχθη δημοσκόπηση τον Ιανουάριο του 2022. Είναι ενδιαφέρον ότι το 30% των ατόμων που ανέφεραν πίνοντας καφέ την περασμένη ημέρα είπαν ότι είχαν κάποια μορφή κρύου καφέ (κρύο καφέ, παγωμένο ποτό ή κατεψυγμένο μείγμα).

Εν τω μεταξύ, το 32% των ερωτηθέντων ανέφερε ότι είχε αρωματίσει καφέ την περασμένη εβδομάδα. Η βανίλια ήταν η πιο δημοφιλής γεύση, ακολουθούμενη από την καραμέλα και τη μόκα.

Η έκθεση έδειξε επίσης ότι ο αριθμός των ατόμων που έπιναν καφέ εκτός σπιτιού —π.χ. σε καφετέρια ή σε γραφείο— την τελευταία ημέρα δεν έχει επανέλθει στα προ πανδημίας επίπεδα. Αυτός ο αριθμός παρουσίασε πτώση 12% από 36% τον Ιανουάριο του 2020 σε 28% επί του παρόντος. Αυτό έρχεται σε αντίθεση με μια έκθεση πριν από δύο εβδομάδες από την ομάδα έρευνας αγοράς World Coffee Portal, η οποία υποδηλώνει ότι οι συνολικές ακαθάριστες πωλήσεις των καφενείων έχουν σχεδόν φτάσει στα επίπεδα πριν από την πανδημία.

Περισσότερες πληροφορίες για την έκθεση NCDT του φθινοπώρου 2022 μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση Ιστοσελίδα NCA.


Έχει νέα να μοιραστείτε η επιχείρηση καφέ σας; Ενημερώστε τους συντάκτες του DCN εδώ.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *