Πού να παρακολουθήσετε το Παγκόσμιο Κύπελλο με ένα Κύπελλο

ας παίξουμε μπάλα

Το Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA 2022 Κατάρ είναι μπροστά μας. Τι ακριβώς είναι; Ξεκίνησε το 1930 και ορίζεται επίσημα από τα διαδικτυακά λεξικά ως «Το Παγκόσμιο Κύπελλο της FIFA, που συχνά αποκαλείται απλώς Παγκόσμιο Κύπελλο, είναι μια διεθνής ποδοσφαιρική διοργάνωση που διαγωνίζεται από τις εθνικές ομάδες αντρών των μελών της Διεθνούς Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου. το παγκόσμιο κυβερνητικό όργανο του αθλήματος».

Οι αγώνες ξεκίνησαν την Κυριακή 20 Νοεμβρίου στις 8 π.μ. EST με το Κατάρ να παίζει τον πρώτο του αγώνα στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Δεδομένων των πρώτων χρόνων των παιχνιδιών για το Δυτικό Ημισφαίριο, η ανάγκη για παρακολούθηση παιχνιδιών, με κοινόχρηστη κατανάλωση καφέ, μπορεί σίγουρα να είναι στο μενού των κοινωνικών δραστηριοτήτων σας.

Ανάλογα με τη ζώνη ώρας σας, μπορεί να αναζητάτε έναν καφέ για να ταιριάξετε με τις συνήθειες του ρολογιού σας, να πίνετε λίγο αργά καθώς η αδρεναλίνη σας ανυψώνεται με την ασπρόμαυρη μπάλα που εκτοξεύεται από κορυφαίους παίκτες από όλο τον κόσμο.

Ακολουθούν τρία καφενεία κατά μήκος της δυτικής και της ανατολικής ακτής που σχεδιάζουν να μεταδώσουν παιχνίδια σε ροή, ενώ σας δείχνουν επίσης έναν καλό χρόνο για καφέ.

1.Καλή ώρα | Λονγκ Μπιτς, Καλιφόρνια

Το καφέ Long Beach είναι άνοιγμα τις πόρτες του για όλα τα παιχνίδια 5 π.μ. PST και θα σερβίρει ζεστό καφέ και φαγητό εκτός ψησίματος. Μυρίζει σαν καλές στιγμές μπροστά.

2.Hi-Fi Espresso | Redondo + Hermosa Beach, CA

Αυτή η παραλία δίπλα στο εμπορικό σήμα καφέ θα είναι επίδειξη όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια σε δύο από τις τρεις τοποθεσίες του. Μπορείτε να πάρετε τον καφέ τους – τώρα καβουρδισμένο από την ίδια τη μάρκα – και να τον αφήσετε να ζεστάνει τα χέρια σας νωρίς το πρωί καθώς τον κρατάτε Να είσαι καλός στάμπες κούπες για άνεση με καφεΐνη ενώ ζητωκραυγάζετε.

3.Cafe Rue Dix | Μπρούκλιν, Νέα Υόρκη

Το γαλλικό και το σενεγαλέζικο καφέ και κατάστημα λιανικής ξεκινά την προβολή του Παγκοσμίου Κυπέλλου πρόγραμμα στις 21 Νοεμβρίου στις 6 μ.μ. EST. Είναι μια κατάλληλη αρχή να υπολογίσουμε ότι ο αγώνας θα είναι Σενεγάλη εναντίον Ολλανδίας. Μετά το αύριο το βράδυ, θα μεταδίδουν καθημερινά αγώνες σε ροή με νωρίς ανοιχτό στις 8 π.μ.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *